reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Też tak miałam. Moja koleżanka miała dwie owulację w jednym cyklu i w obydwóch zaszła w ciąże pomiędzy dzieciakami było 10 dni różnicy w życiu płodowym, wiec i tak się zdarza [emoji2]

O Boże weź mnie nie strasz :o:o:o
Bo jak teraz mam taki cykl dziwny i akurat w tym mój tż pilnuje <3 co 2 dni :szok:

reklama
A mnie kurcze ten jajnik boli dzwonilam do gina i umówiłam się na 16 i luteina mam brać do wizyty jeśli starałam się o dziecko zobaczy co się dzieje jeśli będę w ciąży to pewnie będzie widać pecherzyk.
Mnie tez coś dziś pobolewa lewy jajnik... Tez nie wiem dlaczego 8dc co prawda trzeci dzień z rzędu cwiczymy z tz ale to chyba nie od tego...

No ja nawet raz słyszałam że był przypadek że dwójką dzieci jedna matka dwóch ojców ;P
Nie no co wy, poważnie?? Ja myślałam ze takie historie to na dziale miedzy basniami a legendami [emoji12] ale kurde poważnie, aż się wystraszylam teraz ze 10 dni różnicy?? Masakra jakaś, to chyba nawet nie bliźnięta co?? [emoji33][emoji33]

reklama
Do góry