reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Dziekuje [emoji182] ale sie ciesze myslalam ze raczej bede do odsiewu wlasnie przez to ze krotko tu jestem.

Rany u Was tez tak dzisiaj paskudnie? Leje,wieje ze glowe chce urwac

Dziewczyny mam takie pytanie czy Wy robicie USG piersi takie profilaktyczne?
USG robiłam raz. U mnie też kurcze zawierucha śnieg pada zimno nie chce się z domu wychodzić. A miałam z małą na sanki iść.

reklama
Ja robiłam juz 2razy. Kolejny raz mam zrobic po ciąży. Trzymam kciuki [emoji8][emoji106]

Dzien dobry [emoji106] odzywam sie jak obiecalam [emoji14]
U nas dzis sypie, mlody juz mnie ciagnie na dwor a ja tak nie mam sily [emoji849] w nocy spac nie moglam, budzilam sie wiele razy bo brakowało mi nagle tchu, nie moglam oddychać[emoji849] ciekawe skad mi sie to wzielo [emoji849]
A robilas bo masz jakies wskazania czy tak poprostu profilaktycznie? Pytam bo u mnie z tym jest duzy problem.Moj ginekolog nie chcial mi dac bo stwierdzil ze jestem za mloda jak chce to moze mi zrobic u siebie ale musialabym zaplacic 74€ wydawalo mi sie ze po 30 powinno byc juz takie badania profilaktyczne tym bardziej bak pacjentka zglasza uporczywe bole piersi

Witam was i powiem wam tak zeby nie ten ból to bym pomyslala ze jestem w ciazy na 100% bo bylam w niej dwa razy i mialam to samo okres zawsze przychodzil jeden dzien wczesniej lub dwa ale jak w 28 dniu go nie bylo z rana a rano na wkladce tylko jasno brozowe plamki to bylam w ciazy i dziś mam to samo procz tego ze boli mnie jak na okresu i cala noc czulam ze zaraz dostane i teraz tez czuje ale chyba jeszcze się nie rozkrecil... Nawet po test nie poszlam bo jestem pewna ze dostane zaraz:( Miłego dnia
Nie dostaniesz [emoji16] kciuki !

A robilas bo masz jakies wskazania czy tak poprostu profilaktycznie? Pytam bo u mnie z tym jest duzy problem.Moj ginekolog nie chcial mi dac bo stwierdzil ze jestem za mloda jak chce to moze mi zrobic u siebie ale musialabym zaplacic 74€ wydawalo mi sie ze po 30 powinno byc juz takie badania profilaktyczne tym bardziej bak pacjentka zglasza uporczywe bole piersi

Mi ginekolog zaproponował po ciąży, nic mi nie było po prostu takie profilaktyczne, dostalam skierowanie ale do gina prywatnie chodzilam, mialam wtedy 18 lat i bez problemu dostałam.

Mi ginekolog zaproponował po ciąży, nic mi nie było po prostu takie profilaktyczne, dostalam skierowanie ale do gina prywatnie chodzilam, mialam wtedy 18 i bez problemu dostałam.
Hmm no wlasnie zastanawiam sie czy czadem nie naciaga w ten sposob ludzi tu usg piersi 74 plus USG transwaginalne w celu profilaktyki kolejne 90 euro

Hmm ja mam wskazania bo w rodzinie miałam kilka przypadków raka i piersi i jajników, dodatkowo w czasie przed ciaza miala dosc dlugo wycieki z piersi więc mimo ze jeszcze jestem dosc młoda to teraz co roku będę kontrolować.
Nie wiem jak jest jest np na nfz bo zawsze robie prywatnie lub na pakiet pzu a ze w tym pakiecie mam usg to lekarz mi zrobi kiedy chce...

Dziekuje [emoji182] ale sie ciesze myslalam ze raczej bede do odsiewu wlasnie przez to ze krotko tu jestem.

Rany u Was tez tak dzisiaj paskudnie? Leje,wieje ze glowe chce urwac

Dziewczyny mam takie pytanie czy Wy robicie USG piersi takie profilaktyczne?
U nas to samo, pada i wieje masakra....

Ja robię co pół roku albo raz w roku na wizycie u gina [emoji6]

Hmm ja mam wskazania bo w rodzinie miałam kilka przypadków raka i piersi i jajników, dodatkowo w czasie przed ciaza miala dosc dlugo wycieki z piersi więc mimo ze jeszcze jestem dosc młoda to teraz co roku będę kontrolować.
Nie wiem jak jest jest np na nfz bo zawsze robie prywatnie lub na pakiet pzu a ze w tym pakiecie mam usg to lekarz mi zrobi kiedy chce...
No ja wlasnie tez mam wskazania rodzinne plus do tego te uporczywe bole piersi co miesiac

reklama
Do góry