reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Hmm no wlasnie zastanawiam sie czy czadem nie naciaga w ten sposob ludzi tu usg piersi 74 plus USG transwaginalne w celu profilaktyki kolejne 90 euro
Pewnie naciąga ja miałam też takiego gina co kurcze za wszystko musialam płacić nie małą kasę, potem zmieniłam i tyle co za wizytę z USG płacę 120 zł i wszystkie badania mam refundowane.

reklama
Pewnie naciąga ja miałam też takiego gina co kurcze za wszystko musialam płacić nie małą kasę, potem zmieniłam i tyle co za wizytę z USG płacę 120 zł i wszystkie badania mam refundowane.
No wlasnie planuje podjechac dzis do znajomej i ja podpytac jak to jest bo jakos wydaje mi sie to sciema

No wlasnie planuje podjechac dzis do znajomej i ja podpytac jak to jest bo jakos wydaje mi sie to sciema
Masz racje mi też coś kurcze nie pasuje w tym. Pamiętam jak kiedyś byłam u lekarza na początku ciąży poszłam prywatnie myślałam ze jak prywatnie to lepiej a okazało się że nic się nie dowiedziałam co i jak tyle co powiedział ze jestem w ciąży zapisał badania oczywiście prywatnie. Wizyta trwała 5 min za która zaplaciłam 250 zł. +badania 300. Potem noc przeplakalam i na drugi dzień poszlam do gina do którego do dzisiaj chodze.

reklama
Do góry