Loli05
Fanka BB :)
Nie zapomnimyDobra laski, uciekam do pracy. Nie zapominajcie o mnie[emoji16].
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie zapomnimyDobra laski, uciekam do pracy. Nie zapominajcie o mnie[emoji16].
Tyle narobilam juz testów bez skutku ze juz mnie nie kusiJa bym nie umiala zyc w takiej niepewnosci,podziwiam
Jestem chętnaDziewczyny to napiszcie, które z Was są chętne, aby przejść na forum zamknięte.
Dziekuje [emoji182] ale sie ciesze myslalam ze raczej bede do odsiewu wlasnie przez to ze krotko tu jestem.
Rany u Was tez tak dzisiaj paskudnie? Leje,wieje ze glowe chce urwac
Dziewczyny mam takie pytanie czy Wy robicie USG piersi takie profilaktyczne?
Może beta ? Jakby tak @ nie przyszła do piątku ..Tyle narobilam juz testów bez skutku ze juz mnie nie kusi
Jak dzis jej nie bedzie to zrobie ten test a jak nic nie bedzie a do piatku nie przyjdzie to zrobie ta beteMoże beta ? Jakby tak @ nie przyszła do piątku ..
To czekamy na wieści co z tym prywatnym wątkiem [emoji6]
Trzymam kciuki [emoji110]Jak dzis jej nie bedzie to zrobie ten test a jak nic nie bedzie a do piatku nie przyjdzie to zrobie ta bete
Ja robiłam juz 2razy. Kolejny raz mam zrobic po ciąży.Dziekuje [emoji182] ale sie ciesze myslalam ze raczej bede do odsiewu wlasnie przez to ze krotko tu jestem.
Rany u Was tez tak dzisiaj paskudnie? Leje,wieje ze glowe chce urwac
Dziewczyny mam takie pytanie czy Wy robicie USG piersi takie profilaktyczne?
Trzymam kciuki [emoji8][emoji106]Jak dzis jej nie bedzie to zrobie ten test a jak nic nie bedzie a do piatku nie przyjdzie to zrobie ta bete