reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Hello kobitki

Ups to mnie pewnie nie przyjmiecie do grupy zamknietej bo nie dosc ze doszlam niedawno to jeszcze nie systematycznie pisze tylko jak znajde chwile albo w pracy albo na uczelni albo wieczorem jak juz poloze dziewczyny spac i ogarne chatke.

Ale tak to prawda zeby watek byl zamkniety trzeba napisac z prosba do administratorki aniaslu i podac liste osob ktore moga miec dostep do watku zamknietego i najlepiej dwie osoby na moderatorki.

Ja to calkiem rozumiem bo sama na calkiem otwartym watku nie odwazylabym sie pisac o takich bardzo prywatnych rzeczach a juz tym bardziej zamieszczac zdjec itp bo wiadomo ze kazdy kto tu wejdzie ma do tego dostep

reklama
Więc aby cokolwiek móc zmienić w istniejącym wątku należało by napisać do Administratora @aniaslu i zapytać o przekształcenie wątku na taki niewidoczny dla "gości forum" lub jeśli są jakieś głosy sprzeciwu utworzyć nowy na powyższej zasadzie. I zwrócić się z prośbą o powołanie osoby moderatora z powodu braku takowej przypisanej do tej grupy użytkowników forum. Znając życie poprosi o podanie jakiejś propozycji moderatora. Moderatorów forum jest bardzo dużo pytanie tylko ile osób z nich jest "aktywna".
Nie przypisuje sie moderatora z innych wątków. Moderatorem zostanie ta dziewczyna która napisze do aniaslu o utworzenie forum zamknietego + jakaś druga jesli Ania poda jej nick. Moderatorzy nie są na zawsze. Jesli ktoraz z dziewczyn nie bedzie miala czasu na moderowanie, pisze do aniaslu i ona przekazuje uprawnienia innej[emoji6]. Wiem, bo swego czasu kilka lat moderowałam Młode Mamy.

Nie przypisuje sie moderatora z innych wątków. Moderatorem zostanie ta dziewczyna która napisze do aniaslu o utworzenie forum zamknietego + jakaś druga jesli Ania poda jej nick. Moderatorzy nie są na zawsze. Jesli ktoraz z dziewczyn nie bedzie miala czasu na moderowanie, pisze do aniaslu i ona przekazuje uprawnienia innej[emoji6]. Wiem, bo swego czasu kilka lat moderowałam Młode Mamy.
No spoko dziewczyny to co robimy?? [emoji6]

Witam was i powiem wam tak zeby nie ten ból to bym pomyslala ze jestem w ciazy na 100% bo bylam w niej dwa razy i mialam to samo okres zawsze przychodzil jeden dzien wczesniej lub dwa ale jak w 28 dniu go nie bylo z rana a rano na wkladce tylko jasno brozowe plamki to bylam w ciazy i dziś mam to samo procz tego ze boli mnie jak na okresu i cala noc czulam ze zaraz dostane i teraz tez czuje ale chyba jeszcze się nie rozkrecil... Nawet po test nie poszlam bo jestem pewna ze dostane zaraz:( Miłego dnia
Ja bym nie umiala zyc w takiej niepewnosci,podziwiam:)

Hello kobitki

Ups to mnie pewnie nie przyjmiecie do grupy zamknietej bo nie dosc ze doszlam niedawno to jeszcze nie systematycznie pisze tylko jak znajde chwile albo w pracy albo na uczelni albo wieczorem jak juz poloze dziewczyny spac i ogarne chatke.

Ale tak to prawda zeby watek byl zamkniety trzeba napisac z prosba do administratorki aniaslu i podac liste osob ktore moga miec dostep do watku zamknietego i najlepiej dwie osoby na moderatorki.

Ja to calkiem rozumiem bo sama na calkiem otwartym watku nie odwazylabym sie pisac o takich bardzo prywatnych rzeczach a juz tym bardziej zamieszczac zdjec itp bo wiadomo ze kazdy kto tu wejdzie ma do tego dostep
Pewnie ze przyjmiemy,masz moje poparcie:)

No spoko dziewczyny to co robimy?? [emoji6]
8Ania8 miala pisać. Musi spisac nasze niki, a utworzenie podforum też moze potrwać chwile jeśli mąż Aniaslu ma jakieś inne zajęcia. Tzn chwile. Nieraz jak się ma szczescie to forum zamkniete dziala tego samego dnia, a innym razem trwa to ze 3 dni.

Ja to nawet nie wiem co to moderator i co on robi,nawet appki nie mam bo nie ogarniam jej,moze dam sie mlodszym dziewczynom wykazac.

Pewnie ze przyjmiemy,masz moje poparcie:)
Dziekuje [emoji182] ale sie ciesze myslalam ze raczej bede do odsiewu wlasnie przez to ze krotko tu jestem.

Rany u Was tez tak dzisiaj paskudnie? Leje,wieje ze glowe chce urwac

Dziewczyny mam takie pytanie czy Wy robicie USG piersi takie profilaktyczne?

Ja to nawet nie wiem co to moderator i co on robi,nawet appki nie mam bo nie ogarniam jej,moze dam sie mlodszym dziewczynom wykazac.
Apke mam tylko dlatego, ze na telefonie nie dziala mi zwykle forum[emoji23]. A na komputer mam czas wejsc tylko po 21.

Moderator czuwa nad wątkiem. Moze przypinac posty, kasowac i zglaszac takie z reklamą albo marketingiem szeptanym. No i kontakt z adminami zazwyczaj odbywa się przez niego.

reklama
Do góry