reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
2 dni do @ kusi mnie zatestowc ...jajnik sporadycznie kluje piersi bolą masakrycznie krzyż na dole pobolewa czasami jak na okres ale tym to akurat sie nie przejmuje bo bedac w ciazy tez mialam objawy okresowe ale nie chce mi sie wierzyć ze w końcu sie udało choć nadzieja jest jak zawsze chyba nie wytrzymam i kupie dzis ten test:oo2: któraś też będzie robić na dniach:unsure:

Hej Dziewczyny [emoji846]
Witam się z pracy [emoji23] U Nas już po śniegu, ale za to cudownie leje deszcz...
Spać się tylko człowiekowi chce...
To tak jak u mnie. My się zaręczyliśmy w sylwestra rok temu. Planujecie ślub ?
Gratulacje ! U Nas też już minął rok od zaręczyn tylko, że w Nowy Rok [emoji6]
Ja dzisiaj miałam paskudny dzień, rano zatrzasnęłam się w domu, tzn drzwi nie chciały mi się otworzyć pies mi się porządnie zsikał w domu... Więc od rana mycie i pranie dywanu... Potem pojechałam do koleżanki, miałam pokazać jej parę spraw na laptopie, jak na złość internet nie chciał działaś, karta sieciowa miała nie zaktualizowane sterowniki i nic w końcu ważnego nie pokazałam... W domu telefon zaczął szwankować... Ale w końcu dobra wiadomość do mnie przyszła, moja przyjaciółka urodziła ślicznego, zdrowego synka. :) A poznałam ją właśnie na forum BB. :) I uśmiech nie schodzi mi z twarzy. :D
Ehh faktycznie ciężki dzień. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Gratulacje dla koleżanki [emoji846][emoji5]
Prosze mi jutro trzymac kciuki by w Londynie nie padalo,bo jedziemy na moj urodzinowy weekend,no i zeby terorystow nie bylo tez:)
[emoji110][emoji110][emoji110] Trzymam kciuki ! Wszystkiego Najlepszego , zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń z okazji urodzin [emoji8][emoji8]

@Lovi23 Super, pięknie przyrasta [emoji8] Teraz tylko spokojnej ciąży i czekamy na wieści z wizyt [emoji846]

2 dni do @ kusi mnie zatestowc ...jajnik sporadycznie kluje piersi bolą masakrycznie krzyż na dole pobolewa czasami jak na okres ale tym to akurat sie nie przejmuje bo bedac w ciazy tez mialam objawy okresowe ale nie chce mi sie wierzyć ze w końcu sie udało choć nadzieja jest jak zawsze chyba nie wytrzymam i kupie dzis ten test:oo2: któraś też będzie robić na dniach:unsure:
Testuj [emoji106] trzymam kciuki ! :)

Najgorsze jest właśnie to,że objawy ciąży i objawy @ są bardzo podobne do siebie, no i u każdej kobiety inne na dodatek [emoji849] W sumie to każda ciąża inna [emoji6]

Dwa dni to niedługo. Poczekaj do terminu @. Będziesz mieć pewność. Bo potem w razie bladego testu będziesz sobie pluć w brodę że może fałszywy, może jeszcze wyjdzie. A w terminie @ to chyba już wynik bardziej wiarygodny.

Ja już siedze na egzaminach, cztery już za mną został ostatni z historii teoretycznie lubię ja ale kurde brakowało mi czasu na nuke trochę i babka baaaardzo wymagająca [emoji53][emoji53]

Hej Dziewczyny [emoji846]
Witam się z pracy [emoji23] U Nas już po śniegu, ale za to cudownie leje deszcz...
Spać się tylko człowiekowi chce...Gratulacje ! U Nas też już minął rok od zaręczyn tylko, że w Nowy Rok [emoji6]Ehh faktycznie ciężki dzień. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Gratulacje dla koleżanki [emoji846][emoji5][emoji110][emoji110][emoji110] Trzymam kciuki ! Wszystkiego Najlepszego , zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń z okazji urodzin [emoji8][emoji8]

@Lovi23 Super, pięknie przyrasta [emoji8] Teraz tylko spokojnej ciąży i czekamy na wieści z wizyt [emoji846]
Dziekuje za zyczenia:)

reklama
Do góry