reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja dzisiaj miałam paskudny dzień, rano zatrzasnęłam się w domu, tzn drzwi nie chciały mi się otworzyć pies mi się porządnie zsikał w domu... Więc od rana mycie i pranie dywanu... Potem pojechałam do koleżanki, miałam pokazać jej parę spraw na laptopie, jak na złość internet nie chciał działaś, karta sieciowa miała nie zaktualizowane sterowniki i nic w końcu ważnego nie pokazałam... W domu telefon zaczął szwankować... Ale w końcu dobra wiadomość do mnie przyszła, moja przyjaciółka urodziła ślicznego, zdrowego synka. :) A poznałam ją właśnie na forum BB. :) I uśmiech nie schodzi mi z twarzy. :D
To faktycznie ciezki dzien mialas.Dobrze chociaz ze na zakonczenie dostalas taka piekna wiadomosc.

Ja z bb osobiscie mialam okazje poznac tylko jedna mamusie ale takie znajomosci sa mega fajne

reklama
A nam w święta minęło 2lata od zaręczyn a na razie to chcemy mieszkanie kupić, żeby mieć swoje a czy ślub będzie to czas pokaże , a jak u Was? :D
My tez myślimy teraz o domu, co do zaręczyn do gratuluję tym świeżym u tym co już były [emoji6] u nas to trochę skomplikowana sprawa może kiedyś wam opowiem... Ale przyznaje ze zazdroszczę tym zaręczonym ja szczerze mówiąc nie mogę się doczekać tego wydawałoby sie prostego pytania pewnie niektórzy mówią ze niepotrzebne to jak ludzie sie kochają i są razem ale dla mnie to naprawdę ważne i naprawdę nie mogę sie doczekać... Wiem pokrecona jestem...

A ja dziś byłam na wizycie u gina prywatnie, a na tą umówioną na NFZ nie poszłam na kontrol - bo jak pisałam wcześniej zwykle mi wykrywa i po leczeniu zapalenia czasami mówi, że jeszcze coś tam zostało, więc poszłam prywatnie i się okazało, że ładnie wszystko tam gra :) Wzięłam wyniki nasienia mojego tż i powiedziała , że nie ma co go faszerować chemią bez potrzeby i zrobić najpierw posiew moczu i sprawdzić czy nie ma bakterii w moczu , które mogły przeniknąć do nasienia i jak będę miała wynik to przyjść do niej i jak będzie trzeba to wypisze leki na mnie :) i zobaczymy co z tego wyniknie - a jak minie rok starań to mówiła , że prosto do kliniki oboje się badać...
O rany to juz jak rok dupa to odrazu klinika?to tylko 12 razy jest a i nie zawsze...

A przypomnij jaki wynik nasienia mieliście ?
Plemników prawidłowych 6% , ale było mało oddane 0,6ml a powinno być min. 1,5ml tak jest w wartościach ref. i lekarz pytał czy zawsze tak mało ale przy staraniach ciężko stwierdzić i wyszły te bakterie. I dużo innych parametrów jest wypisane: koncentracja, ilość , ruchliwość, żywotność, główki, witki, wstawki...

reklama
My tez myślimy teraz o domu, co do zaręczyn do gratuluję tym świeżym u tym co już były [emoji6] u nas to trochę skomplikowana sprawa może kiedyś wam opowiem... Ale przyznaje ze zazdroszczę tym zaręczonym ja szczerze mówiąc nie mogę się doczekać tego wydawałoby sie prostego pytania pewnie niektórzy mówią ze niepotrzebne to jak ludzie sie kochają i są razem ale dla mnie to naprawdę ważne i naprawdę nie mogę sie doczekać... Wiem pokrecona jestem...
Może Twój nie jest na to gotowy, żeby zadać to pytanie? Ale skoro się kochacie to na pewno kwestia czasu [emoji4]

Do góry