8Ania8
Fanka BB :)
Wy od kwietnia się staracie tak ?No a tak wszystko jest ok poza tymi bakteriami , ale jutro odda mocz na posiew i zobaczymy co się za tym kryje...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wy od kwietnia się staracie tak ?No a tak wszystko jest ok poza tymi bakteriami , ale jutro odda mocz na posiew i zobaczymy co się za tym kryje...
Dlatego czekam grzecznie [emoji23][emoji23]Może Twój nie jest na to gotowy, żeby zadać to pytanie? Ale skoro się kochacie to na pewno kwestia czasu [emoji4]
Gratulacje ! U Nas też już minął rok od zaręczyn tylko, że w Nowy Rok [emoji6]To tak jak u mnie. My się zaręczyliśmy w sylwestra rok temu. Planujecie ślub ?
Ehh faktycznie ciężki dzień. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Gratulacje dla koleżanki [emoji846][emoji5]Ja dzisiaj miałam paskudny dzień, rano zatrzasnęłam się w domu, tzn drzwi nie chciały mi się otworzyć pies mi się porządnie zsikał w domu... Więc od rana mycie i pranie dywanu... Potem pojechałam do koleżanki, miałam pokazać jej parę spraw na laptopie, jak na złość internet nie chciał działaś, karta sieciowa miała nie zaktualizowane sterowniki i nic w końcu ważnego nie pokazałam... W domu telefon zaczął szwankować... Ale w końcu dobra wiadomość do mnie przyszła, moja przyjaciółka urodziła ślicznego, zdrowego synka. A poznałam ją właśnie na forum BB. I uśmiech nie schodzi mi z twarzy.
[emoji110][emoji110][emoji110] Trzymam kciuki ! Wszystkiego Najlepszego , zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń z okazji urodzin [emoji8][emoji8]Prosze mi jutro trzymac kciuki by w Londynie nie padalo,bo jedziemy na moj urodzinowy weekend,no i zeby terorystow nie bylo tez
Testuj [emoji106] trzymam kciuki !2 dni do @ kusi mnie zatestowc ...jajnik sporadycznie kluje piersi bolą masakrycznie krzyż na dole pobolewa czasami jak na okres ale tym to akurat sie nie przejmuje bo bedac w ciazy tez mialam objawy okresowe ale nie chce mi sie wierzyć ze w końcu sie udało choć nadzieja jest jak zawsze chyba nie wytrzymam i kupie dzis ten test któraś też będzie robić na dniach
Wy od kwietnia się staracie tak ?
Dziekuje za zyczeniaHej Dziewczyny [emoji846]
Witam się z pracy [emoji23] U Nas już po śniegu, ale za to cudownie leje deszcz...
Spać się tylko człowiekowi chce...Gratulacje ! U Nas też już minął rok od zaręczyn tylko, że w Nowy Rok [emoji6]Ehh faktycznie ciężki dzień. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Gratulacje dla koleżanki [emoji846][emoji5][emoji110][emoji110][emoji110] Trzymam kciuki ! Wszystkiego Najlepszego , zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń z okazji urodzin [emoji8][emoji8]
@Lovi23 Super, pięknie przyrasta [emoji8] Teraz tylko spokojnej ciąży i czekamy na wieści z wizyt [emoji846]
Powodzenia!Ja już siedze na egzaminach, cztery już za mną został ostatni z historii teoretycznie lubię ja ale kurde brakowało mi czasu na nuke trochę i babka baaaardzo wymagająca [emoji53][emoji53]