reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Przepraszam [emoji12] A tu stara nowa haha :) Stwierdziłam, że troszkę trzeba być anonimowym , bo nie wiadomo kto to przegląda :)
PS. Ja po nickach poznaje, takie zboczenie ;) Walcz Kochana, dużo siły dla Was [emoji8][emoji8]A to normalne u Ciebie przed @ ??
Ja miałam takie bóle często jakiś czas temu. Ale nic tam się niby nic dziwnego nie dzieje

No to fakt , lepiej być anonimowym bo nie daj Boże jakaś znajoma się trafi to od razu rozpozna :p a nie wszyscy muszą wszystko wiedzieć co i jak :D

reklama
Moje imię [emoji14] ja osobiscie bardzo dlugo nie moglam sie przekonac do swojego imienia Kamila.
Dlugo uzywalam drugiego [emoji14] Super [emoji173][emoji173]

Sie rozpisalyscie wczoraj, przyznaje ze nie dalam rady nadrobic [emoji57]
Dyskusja o imionach byla wiec sie wtrace [emoji14]
U nas typy dla chlopca byly rozne ale Przede wszystkim Eryk, Albert, Hubert i Norbert [emoji7]
Dla dziewczynki ja bardzo chciałam Daria ale tz sie nie podobalo i padlo ze corcia bedzie Dagmara a na drugie Antonina ja tak wlasnie mam na drugie, po babci i chce zeby to zostalo jako taka tradycja [emoji4]

O właśnie a propo babci , moja ukochana babcia miała na imię Marianna (Marysia) i też mogłabym dać tak córce na imię na jej cześć ale mojemu tż się źle kojarzy bo ma z wioski taką Maryśkę co sobą nic ciekawego nie reprezentuje - no cóż każdy ma inne skojarzenia :/

A ja dziś byłam na wizycie u gina prywatnie, a na tą umówioną na NFZ nie poszłam na kontrol - bo jak pisałam wcześniej zwykle mi wykrywa i po leczeniu zapalenia czasami mówi, że jeszcze coś tam zostało, więc poszłam prywatnie i się okazało, że ładnie wszystko tam gra :) Wzięłam wyniki nasienia mojego tż i powiedziała , że nie ma co go faszerować chemią bez potrzeby i zrobić najpierw posiew moczu i sprawdzić czy nie ma bakterii w moczu , które mogły przeniknąć do nasienia i jak będę miała wynik to przyjść do niej i jak będzie trzeba to wypisze leki na mnie :) i zobaczymy co z tego wyniknie - a jak minie rok starań to mówiła , że prosto do kliniki oboje się badać...

Dobry wieczor kobitki

Gratki udanych wizyt bo to najwazniejsze [emoji7][emoji7]

W koncu weekend tym razem na szczescie wolny za to w nastepnym mam dyzur no ale nic na razie ciesze sie weekendem na luziku

Ja dzisiaj miałam paskudny dzień, rano zatrzasnęłam się w domu, tzn drzwi nie chciały mi się otworzyć pies mi się porządnie zsikał w domu... Więc od rana mycie i pranie dywanu... Potem pojechałam do koleżanki, miałam pokazać jej parę spraw na laptopie, jak na złość internet nie chciał działaś, karta sieciowa miała nie zaktualizowane sterowniki i nic w końcu ważnego nie pokazałam... W domu telefon zaczął szwankować... Ale w końcu dobra wiadomość do mnie przyszła, moja przyjaciółka urodziła ślicznego, zdrowego synka. :) A poznałam ją właśnie na forum BB. :) I uśmiech nie schodzi mi z twarzy. :D
No to gratulacje dla koleżanki [emoji4][emoji4]

reklama
A ja dziś byłam na wizycie u gina prywatnie, a na tą umówioną na NFZ nie poszłam na kontrol - bo jak pisałam wcześniej zwykle mi wykrywa i po leczeniu zapalenia czasami mówi, że jeszcze coś tam zostało, więc poszłam prywatnie i się okazało, że ładnie wszystko tam gra :) Wzięłam wyniki nasienia mojego tż i powiedziała , że nie ma co go faszerować chemią bez potrzeby i zrobić najpierw posiew moczu i sprawdzić czy nie ma bakterii w moczu , które mogły przeniknąć do nasienia i jak będę miała wynik to przyjść do niej i jak będzie trzeba to wypisze leki na mnie :) i zobaczymy co z tego wyniknie - a jak minie rok starań to mówiła , że prosto do kliniki oboje się badać...
A przypomnij jaki wynik nasienia mieliście ?

Do góry