reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Czasami tak, szczególnie na początku, kiedy nie wiedziałam co się dzieje. Ale teraz już bardziej na luzie. Jak tylko czuję, że się podnosi na łóżku to mu mówię, żeby wracał spać i się słucha :D

Hahahaha to też mu się zdarza. Tylko, że on to robi bezwiednie. W sensie, że jakieś tam mizianko, na które ja na śpiocha odpowiem, a później się budzi zdziwiony, że to a go zaczepiałam w nocy :D Ale niestety jeszcze dzieci z tego nie ma :(

Kilka razy była podbramkowa sytuacja, jak wyskoczył z łóżka i zaczął biec- a mamy stare drzwi w mieszkaniu, takie gdzie prawie na całe skrzydło jest cienka szyba. Wbrew temu co wszyscy mówią, żeby nie budzić lunatyka, krzyknęłam jego imię i zatrzymał się dosłownie na milimetry od szyby. Po 2 czy 3 takich razach, zdjęliśmy całkiem drzwi sypialniane. Póki nie kupimy nowych bez szyby, tak jest bezpieczniej.

Ja z Always musiałam zrezygnować bo mnie strasznie odparzały. Używam Belli. I zawsze bezzapachowe bo z kolei od perfumowanych, bez różnicy z jakiej firmy, zawsze dostawałam wysypki.

Niektóre takie są :/ nie pamiętam już firmy, ale też tak miałam. Nie dość, że zmieniam często, bo i krwawię obficie i przy każdej zmianie się podmywam, to i tak czułam. Fuuuuj.

U nas na razie 3 typy dla synka: Artur, Filip, Piotr
I jeden dla córeczki: Kamila

Ja pierniczę :o chyba bym popuściła ze strachu.
Ogólnie wierzę w duchy, jakieś błąkające się dusze itd., ale mimo, że uwielbiam oglądać horrory, chyba bym dostała zawału, gdybym coś takiego zobaczyła. A we wszystkich horrorach najstraszniejsze są dzieci, bo one więcej widzą :D

Ja jestem strasznie zmęczona, niedospana. Jutro po pracy planuję wyłączyć telefon i resztę weekendu spędzić z książką i herbatą. Jak będzie się chciało spać, uciąć sobie drzemkę. Marzy mi się taki leniwy wypoczynek.
Ale też mam ochotę na pierogi ruskie, więc nie wiem czy w niedzielę się nie wysilę, żeby trochę polepić :)

Suuuuper Rośnijcie zdrowo!
Moje imię [emoji14] ja osobiscie bardzo dlugo nie moglam sie przekonac do swojego imienia Kamila.
Dlugo uzywalam drugiego [emoji14]
Mam już wyniki drugiej bety.... 158 :) W normie przyrost [emoji16][emoji7]
Super [emoji173][emoji173]

Sie rozpisalyscie wczoraj, przyznaje ze nie dalam rady nadrobic [emoji57]
Dyskusja o imionach byla wiec sie wtrace [emoji14]
U nas typy dla chlopca byly rozne ale Przede wszystkim Eryk, Albert, Hubert i Norbert [emoji7]
Dla dziewczynki ja bardzo chciałam Daria ale tz sie nie podobalo i padlo ze corcia bedzie Dagmara a na drugie Antonina ja tak wlasnie mam na drugie, po babci i chce zeby to zostalo jako taka tradycja [emoji4]

reklama
Do góry