reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Przepraszam [emoji12] A tu stara nowa haha :) Stwierdziłam, że troszkę trzeba być anonimowym , bo nie wiadomo kto to przegląda :)
PS. Ja po nickach poznaje, takie zboczenie ;) Walcz Kochana, dużo siły dla Was [emoji8][emoji8]A to normalne u Ciebie przed @ ??
Ja miałam takie bóle często jakiś czas temu. Ale nic tam się niby nic dziwnego nie dzieje

No to fakt , lepiej być anonimowym bo nie daj Boże jakaś znajoma się trafi to od razu rozpozna :p a nie wszyscy muszą wszystko wiedzieć co i jak :D

reklama
Moje imię [emoji14] ja osobiscie bardzo dlugo nie moglam sie przekonac do swojego imienia Kamila.
Dlugo uzywalam drugiego [emoji14] Super [emoji173][emoji173]

Sie rozpisalyscie wczoraj, przyznaje ze nie dalam rady nadrobic [emoji57]
Dyskusja o imionach byla wiec sie wtrace [emoji14]
U nas typy dla chlopca byly rozne ale Przede wszystkim Eryk, Albert, Hubert i Norbert [emoji7]
Dla dziewczynki ja bardzo chciałam Daria ale tz sie nie podobalo i padlo ze corcia bedzie Dagmara a na drugie Antonina ja tak wlasnie mam na drugie, po babci i chce zeby to zostalo jako taka tradycja [emoji4]

O właśnie a propo babci , moja ukochana babcia miała na imię Marianna (Marysia) i też mogłabym dać tak córce na imię na jej cześć ale mojemu tż się źle kojarzy bo ma z wioski taką Maryśkę co sobą nic ciekawego nie reprezentuje - no cóż każdy ma inne skojarzenia :/

A ja dziś byłam na wizycie u gina prywatnie, a na tą umówioną na NFZ nie poszłam na kontrol - bo jak pisałam wcześniej zwykle mi wykrywa i po leczeniu zapalenia czasami mówi, że jeszcze coś tam zostało, więc poszłam prywatnie i się okazało, że ładnie wszystko tam gra :) Wzięłam wyniki nasienia mojego tż i powiedziała , że nie ma co go faszerować chemią bez potrzeby i zrobić najpierw posiew moczu i sprawdzić czy nie ma bakterii w moczu , które mogły przeniknąć do nasienia i jak będę miała wynik to przyjść do niej i jak będzie trzeba to wypisze leki na mnie :) i zobaczymy co z tego wyniknie - a jak minie rok starań to mówiła , że prosto do kliniki oboje się badać...

Dobry wieczor kobitki

Gratki udanych wizyt bo to najwazniejsze [emoji7][emoji7]

W koncu weekend tym razem na szczescie wolny za to w nastepnym mam dyzur no ale nic na razie ciesze sie weekendem na luziku

Ja dzisiaj miałam paskudny dzień, rano zatrzasnęłam się w domu, tzn drzwi nie chciały mi się otworzyć pies mi się porządnie zsikał w domu... Więc od rana mycie i pranie dywanu... Potem pojechałam do koleżanki, miałam pokazać jej parę spraw na laptopie, jak na złość internet nie chciał działaś, karta sieciowa miała nie zaktualizowane sterowniki i nic w końcu ważnego nie pokazałam... W domu telefon zaczął szwankować... Ale w końcu dobra wiadomość do mnie przyszła, moja przyjaciółka urodziła ślicznego, zdrowego synka. :) A poznałam ją właśnie na forum BB. :) I uśmiech nie schodzi mi z twarzy. :D
No to gratulacje dla koleżanki [emoji4][emoji4]

reklama
A ja dziś byłam na wizycie u gina prywatnie, a na tą umówioną na NFZ nie poszłam na kontrol - bo jak pisałam wcześniej zwykle mi wykrywa i po leczeniu zapalenia czasami mówi, że jeszcze coś tam zostało, więc poszłam prywatnie i się okazało, że ładnie wszystko tam gra :) Wzięłam wyniki nasienia mojego tż i powiedziała , że nie ma co go faszerować chemią bez potrzeby i zrobić najpierw posiew moczu i sprawdzić czy nie ma bakterii w moczu , które mogły przeniknąć do nasienia i jak będę miała wynik to przyjść do niej i jak będzie trzeba to wypisze leki na mnie :) i zobaczymy co z tego wyniknie - a jak minie rok starań to mówiła , że prosto do kliniki oboje się badać...
A przypomnij jaki wynik nasienia mieliście ?

Do góry