reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Lovi23 ja miałam termin @ tez na 01.01, ale nadal cisza. Test dziś zrobiony z drugiego moczu, ale czuły bo 10 i nic. Biało. Może coś tam jeszcze będzie [emoji16]
Piersi mam nabrzmiałe i bolą, ale to raczej objaw na @ w moim przypadku

Dziewczyny czy wasi faceci biorą selen i cynk? Ewentualnie wiecie z jakiej firmy są najlepsze ? Bo te ceny się tak wahają albo tanio albo mega drogo to czym to się różni ? Ktoś coś wie ? Właśnie chce zamówić bo i ja muszę selen brać i tak myślę że jak już kupuje to lepiej coś lepszego :)

Mój mąż bral cynk w postaci preparatu Salfazin, opróćz cynku zawiera witaminy.

Lovi23 ja miałam termin @ tez na 01.01, ale nadal cisza. Test dziś zrobiony z drugiego moczu, ale czuły bo 10 i nic. Biało. Może coś tam jeszcze będzie [emoji16]
Piersi mam nabrzmiałe i bolą, ale to raczej objaw na @ w moim przypadku
O proszę [emoji2] to trzymam kciuki żebyś dołączyła na wrzesień! [emoji106][emoji7]

Teraz właśnie mieszkam w Piotrkowie. Ojjj.. samo miasto malutkie, biedne. Ciężko z pracą, ale tu blisko mamy rodzinę. Mamy pracę. Właśnie szukamy nowego mieszkania. Ceny kosmiczne , prawie jak w Łodzi, a przecież Piotrków to dużo mniejsze miasto, bez potencjału. Dobija mnie, że nic tu nie ma, lecz w wielkim mieście nie mogłabym się odnaleźć ;)
A ja ostatnio patrzę na mieszkania i myślę czemu nie mieszkam w Łodzi,Olsztynie czy cos.Warszawa to nie moja bajka upały masakra,ale mieszkałam pod Warszawą i bym chciała wrócić.ceny mieszkan w stolicy to kosmos.

Wyboru to jest pełno takich wspomagaczy niektóre to takie mega drogie są a ciekawe czy to wogole pomaga coś jakby człowiek wiedział że faktycznie pomoże to i by kasy nie było szkoda ;P
Teraz jak dostałam @ postanowiłam kupić. Czytałam opinie to faceci pisali, że zdecydowanie polepsza nasienie ponieważ badali się przed i po. Niektórzy pisali, że lekarze kazali im brać. Na aptece internetowej MANADA zapłaciłam 46zł.
Link do: FertilMan 30 tabletek

O proszę [emoji2] to trzymam kciuki żebyś dołączyła na wrzesień! [emoji106][emoji7]

Byłoby idealnie [emoji7] siostra w październiku ślub bierze to bym zdążyła się rozpakować, ale to zbyt piękne żeby było prawdziwe. Jak nie pojawia się objawy na @ to jutro czy pojutrze znów zrobię test

reklama
Do góry