reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
A ja powiem Wam że dzisiaj taka smutna wiadomość przeczytałam na fb że 2 letni synek mojego kolegi z pracy umiera jego żona prosila o modlitwę. On walczył z chorobą jeszcze w łonie mamy, był operowany ale już było lepiej i nagle taka informacja. Kurcze no jakoś nie mogę się pogodzić z taką niesprawiedliwością tak bardzo mi przykro

Edit:Właśnie napisała że synek jest wśród aniołków odszedł:(:(:(
To straszne ;(;(;(

Dzis nie zjadlam nic slodkiego ani nie zdrowego:) zaczynam robic diete 5-2 ,dwa dni je sie do 600 cal ,w reszte dni je sie normalnie jak przedtem.Dzis zjadlam:kubek herbaty z mlekiem,kanapke ze schabem,zupke w proszku goracy kubek i teraz salatke grecka.napewno ponad 600 cal ale malymi kroczkami....najgorzej ze slodyczami

Dlaczego patologia? Może dziewczyna dobrze czuła się ze swoją waga :) nie każda kobieta musi być szczupła.

Nie miałam na myśli grubych kobiet tylko o kobietach pijaczkach żyjących z mopsu itd nic kompletnie nie mam do grubszych osób nie odnosiłam się do wątku tamtej dziewczyny.

Dzis nie zjadlam nic slodkiego ani nie zdrowego:) zaczynam robic diete 5-2 ,dwa dni je sie do 600 cal ,w reszte dni je sie normalnie jak przedtem.Dzis zjadlam:kubek herbaty z mlekiem,kanapke ze schabem,zupke w proszku goracy kubek i teraz salatke grecka.napewno ponad 600 cal ale malymi kroczkami....najgorzej ze slodyczami
tez bym musiala ;P :p

Kochana! Takie diety to zło... nie lepiej jeść wszystko ale w mniejszych porcjach? Oczywiście zrobisz jak uważasz, ale takie obniżanie kcal do 600 dziennie sieje spustoszenie w organizmie. Wiem o czym mówię, bo pracuje w tym. Lepiej 7 dni jeść to co się lubi, ale w mniejszych porcjach bądź druga prosta opcja to odchudzać ciut potrawy. Np zamiast frytek z oleju - upiec nawet takie kupne w piekarniku ;)

Kochana! Takie diety to zło... nie lepiej jeść wszystko ale w mniejszych porcjach? Oczywiście zrobisz jak uważasz, ale takie obniżanie kcal do 600 dziennie sieje spustoszenie w organizmie. Wiem o czym mówię, bo pracuje w tym. Lepiej 7 dni jeść to co się lubi, ale w mniejszych porcjach bądź druga prosta opcja to odchudzać ciut potrawy. Np zamiast frytek z oleju - upiec nawet takie kupne w piekarniku ;)
Wiecie dziewczyny na temat diet to mogę wam powiedzieć jedno moje motto: "kupiłam ostatnio herbatke odchudzająca i wiecie co?? Wspaniale smakuje z tortem czekoladowym" :-D

reklama
Do góry