reklama
umi2
Fanka BB :)
To nie chodzi o nadwage gdzie kobieta wazy 80, 90 kg, tylko o wagi z zakresu 125+Dlaczego patologia? Może dziewczyna dobrze czuła się ze swoją waga nie każda kobieta musi być szczupła.
To straszne ;(;(;(A ja powiem Wam że dzisiaj taka smutna wiadomość przeczytałam na fb że 2 letni synek mojego kolegi z pracy umiera jego żona prosila o modlitwę. On walczył z chorobą jeszcze w łonie mamy, był operowany ale już było lepiej i nagle taka informacja. Kurcze no jakoś nie mogę się pogodzić z taką niesprawiedliwością tak bardzo mi przykro
Edit:Właśnie napisała że synek jest wśród aniołków odszedł
weronika25nk
Przy moich 30 dniowych cyklach, w 26dc miałam biel a już w 31dc pozytyw.
Aaaa to Twoje dwie kreski widziałam gratulacje!!!!!!! [emoji7] u mnie dziś 26dc i tez mam średnio 30 dniowe
Loli05
Dzis nie zjadlam nic slodkiego ani nie zdrowego zaczynam robic diete 5-2 ,dwa dni je sie do 600 cal ,w reszte dni je sie normalnie jak przedtem.Dzis zjadlam:kubek herbaty z mlekiem,kanapke ze schabem,zupke w proszku goracy kubek i teraz salatke grecka.napewno ponad 600 cal ale malymi kroczkami....najgorzej ze slodyczami
martini6
Dlaczego patologia? Może dziewczyna dobrze czuła się ze swoją waga nie każda kobieta musi być szczupła.
Nie miałam na myśli grubych kobiet tylko o kobietach pijaczkach żyjących z mopsu itd nic kompletnie nie mam do grubszych osób nie odnosiłam się do wątku tamtej dziewczyny.
flor87
tez bym musiala ;PDzis nie zjadlam nic slodkiego ani nie zdrowego zaczynam robic diete 5-2 ,dwa dni je sie do 600 cal ,w reszte dni je sie normalnie jak przedtem.Dzis zjadlam:kubek herbaty z mlekiem,kanapke ze schabem,zupke w proszku goracy kubek i teraz salatke grecka.napewno ponad 600 cal ale malymi kroczkami....najgorzej ze slodyczami
weronika25nk
Dzis nie zjadlam nic slodkiego ani nie zdrowego zaczynam robic diete 5-2 ,dwa dni je sie do 600 cal ,w reszte dni je sie normalnie jak przedtem.Dzis zjadlam:kubek herbaty z mlekiem,kanapke ze schabem,zupke w proszku goracy kubek i teraz salatke grecka.napewno ponad 600 cal ale malymi kroczkami....najgorzej ze slodyczami
Kochana! Takie diety to zło... nie lepiej jeść wszystko ale w mniejszych porcjach? Oczywiście zrobisz jak uważasz, ale takie obniżanie kcal do 600 dziennie sieje spustoszenie w organizmie. Wiem o czym mówię, bo pracuje w tym. Lepiej 7 dni jeść to co się lubi, ale w mniejszych porcjach bądź druga prosta opcja to odchudzać ciut potrawy. Np zamiast frytek z oleju - upiec nawet takie kupne w piekarniku
Jola90
Wiecie dziewczyny na temat diet to mogę wam powiedzieć jedno moje motto: "kupiłam ostatnio herbatke odchudzająca i wiecie co?? Wspaniale smakuje z tortem czekoladowym"Kochana! Takie diety to zło... nie lepiej jeść wszystko ale w mniejszych porcjach? Oczywiście zrobisz jak uważasz, ale takie obniżanie kcal do 600 dziennie sieje spustoszenie w organizmie. Wiem o czym mówię, bo pracuje w tym. Lepiej 7 dni jeść to co się lubi, ale w mniejszych porcjach bądź druga prosta opcja to odchudzać ciut potrawy. Np zamiast frytek z oleju - upiec nawet takie kupne w piekarniku
reklama
martoosia04
Zupka w proszku to śmieci! [emoji33]