reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja po wizycie... i mam 2 polipy ktorych nie bylo wczesniej... nie powinny przeszkadzac w zagniezdzeniu ale nie wiadomo... w prawym mam pecherzyk 14mm w lewym 12 mm... nastepna wizyta w pon

reklama
Znowu to pisze ze ja po wizycie hehe ;)lekarz na NFZ całkiem spoko fajnie wytłumaczył wszystko skierowanie na badania dostałam również te prenatalne następna wizyta 22.01 już po prenatalnych właśnie
Czy to możliwe żeby fasola wczoraj miała 4.5mm a dzisiaj 8mm o_O

A mnie dziś tż wkur ...ł bo zamówił opony na dziś i nic wiecej nie powiedział co i jak o której pojedziemy je zakładać no i sie umówiłam do koleżanki odwiedzić dzidziusia, bo urodziła 26listopada i mówiłam mu , ze idę po pracy do niej od razu i nic na to nie powiedział... A napisałam mu sms czy mam pojechać po niego do pracy to zadzwonił do mnie wściekły, ze mówił mi ze mam o 14jechać zmienić opony a ja se jeżdżę po kolezankach - Boże co za łoś z niego [emoji35] nic nie powiedział konkretnie i jeszcze na mnie nawrzeszczał [emoji36]

A mnie dziś tż wkur ...ł bo zamówił opony na dziś i nic wiecej nie powiedział co i jak o której pojedziemy je zakładać no i sie umówiłam do koleżanki odwiedzić dzidziusia, bo urodziła 26listopada i mówiłam mu , ze idę po pracy do niej od razu i nic na to nie powiedział... A napisałam mu sms czy mam pojechać po niego do pracy to zadzwonił do mnie wściekły, ze mówił mi ze mam o 14jechać zmienić opony a ja se jeżdżę po kolezankach - Boże co za łoś z niego [emoji35] nic nie powiedział konkretnie i jeszcze na mnie nawrzeszczał [emoji36]
Faceci. Oni myślą czasami. Cos myślą ze powiedzieli. A od nas wymagają jakbysmy byly czarownicami i z magicznej kuli przewidywały co chcą. A jak my cos chcemy i delikatnie sugerujemy to ni uja sie nie domyslają [emoji14] Nie rozpaczaj. Wszyscy tacy hehehe

Co dziwne mi gin mowil ze mamy sie wstrzymac z boboseksami... i kumulowac nasienie...
Nie tylko tobie tak mówił :) nam tez sugerował po okresie kilka dni nic a pozniej do woli. A po owu dla przyjemnosci juz tylko. Tyle ze ja po owu sie boje. A co najgorsze bolą mnie oba jajniki. I w chwili uniesienia po owu wyłam prawie z bólu do księżyca. Gin Mowil ze to normalne po peknieciu i jakis tam płyn to powoduje. Ale ze az tak :(

reklama
Do góry