KociaMatka
Fanka BB :)
Jasne! ja uwielbiam. Dla mnie to lepsza zabawa niż rozpakowywanie to takie moje zboczenieChcesz popakowac moje?nie cierpie pakowac prezentow..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jasne! ja uwielbiam. Dla mnie to lepsza zabawa niż rozpakowywanie to takie moje zboczenieChcesz popakowac moje?nie cierpie pakowac prezentow..
Dlatego ja nie pakuje nigdy w papier [emoji85] jedynie torby kupuje [emoji14]Chcesz popakowac moje?nie cierpie pakowac prezentow..
Oj kolejki chyba będą ^^Powodzenia hehe obyscie wszystko znaleźli i jak najmniej nastali sie w kolejkach
Hehe czyli już czujess ciążę pełną parą [emoji173]A ja witam się w 7t1d od rana z okropnymi mdłościami i nie wytrzymałam musiałam się z muszlą poprzytulać
Ja pakuję zawsze w papier, aby nie było widać co tam jest w środku, ale nie przepadam za tym bo wychodzą mi koślawe heheDlatego ja nie pakuje nigdy w papier [emoji85] jedynie torby kupuje [emoji14]
Ja tylko mlodemu pakuje jak np ma wielkie pudlo z autem w środku [emoji14]Ja pakuję zawsze w papier, aby nie było widać co tam jest w środku, ale nie przepadam za tym bo wychodzą mi koślawe hehe
WOW jakie jajo śmieszne!Ja tylko mlodemu pakuje jak np ma wielkie pudlo z autem w środku [emoji14]
Zreszta ja dalej sie nie zdecydowalam co.mu kupic [emoji85] tz mnie jutro ubije jak po tych sklepach dzieciecych bede go ciagac pol dnia zanim cos znajdę [emoji85]
Od tz mamy na pewno dostanie takie jajo, juz widze ta radość bo ciagle o tym mowil ostatnio bo sie reklam naoglądal [emoji85] Link do: Hatchimals, Jajko Smoczydło, zabawka interaktywna
Haha znając mojego tz to pewnie cos w tym stylu mu powie [emoji14]WOW jakie jajo śmieszne!
Wyobrazi sobie, że braciszek/siostrzyczka się rodzi
Supcio , gratulacjeDziewczyny ja po wizycie serducho bije wszystko wporzadku ale byłam tak Podekscytowana że nic więcej nie pamiętam
Oo to ja bede musiała czekać do następnego Lipca :/Haha to chyba prawda bo ja jestem listopadowa i nasza Fasolindka jest właśnie z listopadowych boboseksów[emoji41][emoji41][emoji7]