reklama
Martkaaa5
Fanka BB :)
Znowu to pisze ze ja po wizycie hehe lekarz na NFZ całkiem spoko fajnie wytłumaczył wszystko skierowanie na badania dostałam również te prenatalne następna wizyta 22.01 już po prenatalnych właśnie
Czy to możliwe żeby fasola wczoraj miała 4.5mm a dzisiaj 8mm
Dżasta :)
A mnie dziś tż wkur ...ł bo zamówił opony na dziś i nic wiecej nie powiedział co i jak o której pojedziemy je zakładać no i sie umówiłam do koleżanki odwiedzić dzidziusia, bo urodziła 26listopada i mówiłam mu , ze idę po pracy do niej od razu i nic na to nie powiedział... A napisałam mu sms czy mam pojechać po niego do pracy to zadzwonił do mnie wściekły, ze mówił mi ze mam o 14jechać zmienić opony a ja se jeżdżę po kolezankach - Boże co za łoś z niego [emoji35] nic nie powiedział konkretnie i jeszcze na mnie nawrzeszczał [emoji36]
Któryś zle zmierzyłZnowu to pisze ze ja po wizycie hehe lekarz na NFZ całkiem spoko fajnie wytłumaczył wszystko skierowanie na badania dostałam również te prenatalne następna wizyta 22.01 już po prenatalnych właśnie
Martkaaa5
Tak sobie myślę że to może mieć wpływ bo wczoraj robił mi usg dopochwowo ale zapomniał o zdjęcie bo coś się zagadalismy i później drugi raz zrobił przez brzuch mówi zobaczymy może będzie widać i być może dlategoKtóryś zle zmierzył
A my oboje z grudnia czyli .. jest podwójna szansa heheOo to ja bede musiała czekać do następnego Lipca :/
Faceci. Oni myślą czasami. Cos myślą ze powiedzieli. A od nas wymagają jakbysmy byly czarownicami i z magicznej kuli przewidywały co chcą. A jak my cos chcemy i delikatnie sugerujemy to ni uja sie nie domyslają [emoji14] Nie rozpaczaj. Wszyscy tacy heheheA mnie dziś tż wkur ...ł bo zamówił opony na dziś i nic wiecej nie powiedział co i jak o której pojedziemy je zakładać no i sie umówiłam do koleżanki odwiedzić dzidziusia, bo urodziła 26listopada i mówiłam mu , ze idę po pracy do niej od razu i nic na to nie powiedział... A napisałam mu sms czy mam pojechać po niego do pracy to zadzwonił do mnie wściekły, ze mówił mi ze mam o 14jechać zmienić opony a ja se jeżdżę po kolezankach - Boże co za łoś z niego [emoji35] nic nie powiedział konkretnie i jeszcze na mnie nawrzeszczał [emoji36]
Nie tylko tobie tak mówił nam tez sugerował po okresie kilka dni nic a pozniej do woli. A po owu dla przyjemnosci juz tylko. Tyle ze ja po owu sie boje. A co najgorsze bolą mnie oba jajniki. I w chwili uniesienia po owu wyłam prawie z bólu do księżyca. Gin Mowil ze to normalne po peknieciu i jakis tam płyn to powoduje. Ale ze az takCo dziwne mi gin mowil ze mamy sie wstrzymac z boboseksami... i kumulowac nasienie...
reklama
8Ania8
Gdzieś czytałam, że 1-2 mm dziennie na tym etapie dzidzia rośnieTak sobie myślę że to może mieć wpływ bo wczoraj robił mi usg dopochwowo ale zapomniał o zdjęcie bo coś się zagadalismy i później drugi raz zrobił przez brzuch mówi zobaczymy może będzie widać i być może dlatego