reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja po wizycie... i mam 2 polipy ktorych nie bylo wczesniej... nie powinny przeszkadzac w zagniezdzeniu ale nie wiadomo... w prawym mam pecherzyk 14mm w lewym 12 mm... nastepna wizyta w pon

reklama
Znowu to pisze ze ja po wizycie hehe ;)lekarz na NFZ całkiem spoko fajnie wytłumaczył wszystko skierowanie na badania dostałam również te prenatalne następna wizyta 22.01 już po prenatalnych właśnie
Czy to możliwe żeby fasola wczoraj miała 4.5mm a dzisiaj 8mm o_O

A mnie dziś tż wkur ...ł bo zamówił opony na dziś i nic wiecej nie powiedział co i jak o której pojedziemy je zakładać no i sie umówiłam do koleżanki odwiedzić dzidziusia, bo urodziła 26listopada i mówiłam mu , ze idę po pracy do niej od razu i nic na to nie powiedział... A napisałam mu sms czy mam pojechać po niego do pracy to zadzwonił do mnie wściekły, ze mówił mi ze mam o 14jechać zmienić opony a ja se jeżdżę po kolezankach - Boże co za łoś z niego [emoji35] nic nie powiedział konkretnie i jeszcze na mnie nawrzeszczał [emoji36]

A mnie dziś tż wkur ...ł bo zamówił opony na dziś i nic wiecej nie powiedział co i jak o której pojedziemy je zakładać no i sie umówiłam do koleżanki odwiedzić dzidziusia, bo urodziła 26listopada i mówiłam mu , ze idę po pracy do niej od razu i nic na to nie powiedział... A napisałam mu sms czy mam pojechać po niego do pracy to zadzwonił do mnie wściekły, ze mówił mi ze mam o 14jechać zmienić opony a ja se jeżdżę po kolezankach - Boże co za łoś z niego [emoji35] nic nie powiedział konkretnie i jeszcze na mnie nawrzeszczał [emoji36]
Faceci. Oni myślą czasami. Cos myślą ze powiedzieli. A od nas wymagają jakbysmy byly czarownicami i z magicznej kuli przewidywały co chcą. A jak my cos chcemy i delikatnie sugerujemy to ni uja sie nie domyslają [emoji14] Nie rozpaczaj. Wszyscy tacy hehehe

Co dziwne mi gin mowil ze mamy sie wstrzymac z boboseksami... i kumulowac nasienie...
Nie tylko tobie tak mówił :) nam tez sugerował po okresie kilka dni nic a pozniej do woli. A po owu dla przyjemnosci juz tylko. Tyle ze ja po owu sie boje. A co najgorsze bolą mnie oba jajniki. I w chwili uniesienia po owu wyłam prawie z bólu do księżyca. Gin Mowil ze to normalne po peknieciu i jakis tam płyn to powoduje. Ale ze az tak :(

reklama
Do góry