reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Co do tych miesięcy urodzin jeszcze. Jak skończyłam 20 lat to zaczęłam zazdrościć koleżance z grudnia, bo ona mimo że mój rocznik to właściwie rok młodsza ode mnie. Ostatecznie dochodzę do wniosku, że kiedy dadzą dzidzie to wezmę ;-) ;)
Parę lat temu byłam absolutnie pewna, że mając lat tyle co dziś będę już mieć 2 dzieci i zakończoną produkcję, a tu nawet nie zapowiada się, żeby pierwsze niedługo było o_Oo_Oo_O

reklama
Faceci. Oni myślą czasami. Cos myślą ze powiedzieli. A od nas wymagają jakbysmy byly czarownicami i z magicznej kuli przewidywały co chcą. A jak my cos chcemy i delikatnie sugerujemy to ni uja sie nie domyslają [emoji14] Nie rozpaczaj. Wszyscy tacy hehehe
To mnie pocieszyłaś [emoji23] [emoji23] mówisz , ze nie tylko ja mam taki egzemplarz ? [emoji12] [emoji12]

Co do tych miesięcy urodzin jeszcze. Jak skończyłam 20 lat to zaczęłam zazdrościć koleżance z grudnia, bo ona mimo że mój rocznik to właściwie rok młodsza ode mnie. Ostatecznie dochodzę do wniosku, że kiedy dadzą dzidzie to wezmę ;-) ;)
Parę lat temu byłam absolutnie pewna, że mając lat tyle co dziś będę już mieć 2 dzieci i zakończoną produkcję, a tu nawet nie zapowiada się, żeby pierwsze niedługo było o_Oo_Oo_O
Ja tak samo myslalam! Wedlug moich rozmyslen majac te 18-20 lat ja juz w moim wieku powinnam miec conajmniej dwojke dzieciaków![emoji13] a tu nawet z jednym nie wychodzi

Ja tylko mlodemu pakuje jak np ma wielkie pudlo z autem w środku
emoji14.png

Zreszta ja dalej sie nie zdecydowalam co.mu kupic
emoji85.png
tz mnie jutro ubije jak po tych sklepach dzieciecych bede go ciagac pol dnia zanim cos znajdę
emoji85.png

Od tz mamy na pewno dostanie takie jajo, juz widze ta radość bo ciagle o tym mowil ostatnio bo sie reklam naoglądal
emoji85.png
Link do: Hatchimals, Jajko Smoczydło, zabawka interaktywna
Mamy hatchimo i fajne nawet sie tym bawil,kupilam mu tez furby interaktywne i ze z komorki mozna go karmic i sie bawic z nim,uwazam ze furby byl tanszy i wiecej robil,no ale nie byl w skorupie;)

Mnie moj maz rozlozyl dzis na lopatki.on jest bardzo niecierpliwy i nie umie utrzymywac sekrtow.wiec mi mowi ale ci kupilem prezent na swieta!!! Nic go nie przebije! Ja kopara w dol bo nic dla niego nie mam bo mielismy se nie kupowac!!no to ja pytam co kupil??a on ze mi nie powie,ze to pod choinke,i ze mi sie spodoba na bank.no to ja mowie ze mi sie rzadko prezenty podobaja i on wie o tym.no to on ze mi sie spodoba ale nie jest pewien czy rozmiar dobry!!? No to juz mnie ciarki przeszly...haha.nic nie mowie mysle,a on no dobra to ci pokaze bo sie martwie rozmiarem zeby wymienic w razie czego...doslownie 5 godzin od kupna i juz nie mogl wytrzymac by mi nie pokazac hehe.kupil mi bransoletke z Pandory z roznymi koralikam,napewno droga byla:(i jest sliczna i dobry rozmiar i mi sie podoba strasznie:) zawsze chcialam miec ale szkoda mi kasy bylo.taki byl z siebie dumny.maz z niego super ale mikolaj do dupy;)

reklama
Do góry