reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Jestem zadowolona po fryzjerze[emoji4][emoji173]
Teraz czekam na męża bo wyrywa zęba. Później jedziemy jeszcze na małe zakupki. No i w końcu śnieg pada[emoji179] i to taki mokry że można bałwana lepić[emoji14]

Dzień dobry po krótkiej przerwie :)

U nas już oczekiwanie na święta. Przyda się te kilka dni odpoczynku.
Mi Mikołaj przyniósł stepper, bo narzekałam małżonkowi, że mam sflaczałe pośladki i marzę o podniesieniu ich siedząc przed telewizorem :D
Prezenty gwiazdkowe mamy już dla wszystkich. Nie mogę się doczekać ich pakowania <3

Mieliśmy ruszyć z badaniami do inseminacji, ale niestety dostałam infekcji i na razie to bez sensu. Biednemu zawsze wiatr w oczy :(

Jestem zadowolona po fryzjerze[emoji4][emoji173]
Teraz czekam na męża bo wyrywa zęba. Później jedziemy jeszcze na małe zakupki. No i w końcu śnieg pada[emoji179] i to taki mokry że można bałwana lepić[emoji14]
U nas tak pięknie było rano, warstewka śniegu i jeszcze dodatkowo prószył, ale niestety już nie ma po nim śladu :( mam nadzieję, że do świąt coś spadnie. Rok temu było tak ponuro w deszczową Wigilię :(

Mi Mikołaj przyniósł stepper, bo narzekałam małżonkowi, że mam sflaczałe pośladki i marzę o podniesieniu ich siedząc przed telewizorem :D
Prezenty gwiazdkowe mamy już dla wszystkich. Nie mogę się doczekać ich pakowania <3

Mieliśmy ruszyć z badaniami do inseminacji, ale niestety dostałam infekcji i na razie to bez sensu. Biednemu zawsze wiatr w oczy :(
Przykro mi ze z badaniami nie wyszło[emoji17]

reklama

Chcesz popakowac moje?nie cierpie pakowac prezentow..

Do góry