Kaamilaaa
Fanka BB :)
Gdzie mozna takie cudo wygrac ? [emoji7]Przyszła paczka :-) to nagroda niespodzianka z konkursu, mam nadzieję że niedługo będzie miała właściciela :-) Zobacz załącznik 923771
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gdzie mozna takie cudo wygrac ? [emoji7]Przyszła paczka :-) to nagroda niespodzianka z konkursu, mam nadzieję że niedługo będzie miała właściciela :-) Zobacz załącznik 923771
Właśnie siezastanawiam czy to nie jest powód.... Robiliśmy badanie w Gamecie. Wiadomo że im gorzej tym lepiej dla nichNie, w Luxmedzie. Nam lekarz odradzał badanie nasienia w klinice.
No ja czytalam wlasnie ze kliniki czasami przekłamują wyniki[emoji15]Właśnie siezastanawiam czy to nie jest powód.... Robiliśmy badanie w Gamecie. Wiadomo że im gorzej tym lepiej dla nich
Link do: Strona główna | Body2Body tylko nie wiem czy jeszcze trwa ten konkurs :-)Gdzie mozna takie cudo wygrac ? [emoji7]
Jezu...biedna dziewczynka [emoji17][emoji17] ale mimo wszystko szacun dla kolegi! Ciężko ma, ale serce jej okazał i dom normalny dał.Moj kolega z pracy adoptowal dziecko,wlasnie od takiej matki pijaczki,prostytutki, cpunki,i jeszcze miala bioplar! Ojciec dziecka chcial ta mala sprzedac w sklepie ale spanikowal i uciekl,zostawil dwulatke sama!Dziewczynka ma 8 lat ma i ma rozne problemy,z nauka,z jedzeniem(mama jej dawala tylko paczke ciastek)z interakcja z innymi itp.Moj kolega mowi ze czasem zaluje ze ja adoptowal bo tyle problemow z nia jest.. straszne to wszystko,jedna glupia matka i zrojnowala zycie
Nam w listopadzie stuknął rok [emoji16] ale my totalnie nieregularnie bo mój maż na długie tygodnie wyjeżdża i w miesiącu jest tylko kilka dni[emoji1422] teraz zrobił mi niespodziankę i został dłużej bo 6 dni [emoji16] i odpukać udało sie[emoji173][emoji173]To jeszcze raz gratulacje:* teraz już takie stu procentowe [emoji14] a powiedz staraliscie się też już dosyć długo no nie? Pytam bo mi zawsze nadzieja wraca w takich przypadkach [emoji3590]
U was to bylo wlasnie utrudnione przez to ze nie mialas tz na miejscu zbyt czesto [emoji6]Nam w listopadzie stuknął rok [emoji16] ale my totalnie nieregularnie bo mój maż na długie tygodnie wyjeżdża i w miesiącu jest tylko kilka dni[emoji1422] teraz zrobił mi niespodziankę i został dłużej bo 6 dni [emoji16] i odpukać udało sie[emoji173][emoji173]
No nic, czekamy do 20.12. Nawet bym im wybaczyła gdyby się okazało zesfalszowali wyniki i wszystko jest ok No ale dwa poprzednie lata dają do myślenia....No ja czytalam wlasnie ze kliniki czasami przekłamują wyniki[emoji15]
Kurcze to dziwne bo wszystkie na forum tak naprawdę się nie znamy, a każda ciąża każdej z Was tak bardzo cieszyNam w listopadzie stuknął rok [emoji16] ale my totalnie nieregularnie bo mój maż na długie tygodnie wyjeżdża i w miesiącu jest tylko kilka dni[emoji1422] teraz zrobił mi niespodziankę i został dłużej bo 6 dni [emoji16] i odpukać udało sie[emoji173][emoji173]