reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Moj kolega z pracy adoptowal dziecko,wlasnie od takiej matki pijaczki,prostytutki, cpunki,i jeszcze miala bioplar! Ojciec dziecka chcial ta mala sprzedac w sklepie ale spanikowal i uciekl,zostawil dwulatke sama!Dziewczynka ma 8 lat ma i ma rozne problemy,z nauka,z jedzeniem(mama jej dawala tylko paczke ciastek)z interakcja z innymi itp.Moj kolega mowi ze czasem zaluje ze ja adoptowal bo tyle problemow z nia jest.. straszne to wszystko,jedna glupia matka i zrojnowala zycie
Jezu...biedna dziewczynka [emoji17][emoji17] ale mimo wszystko szacun dla kolegi! Ciężko ma, ale serce jej okazał i dom normalny dał.

To jeszcze raz gratulacje:* teraz już takie stu procentowe [emoji14] a powiedz staraliscie się też już dosyć długo no nie? Pytam bo mi zawsze nadzieja wraca w takich przypadkach [emoji3590]
Nam w listopadzie stuknął rok [emoji16] ale my totalnie nieregularnie bo mój maż na długie tygodnie wyjeżdża i w miesiącu jest tylko kilka dni[emoji1422] teraz zrobił mi niespodziankę i został dłużej bo 6 dni [emoji16] i odpukać udało sie[emoji173][emoji173]

Moja koleżanka z mężem też adoptowali chłopca 6 latka, dziecko w wieku 4 lat zostało odebrane matce nie mówił nie umiał jeść sztucami zostawiła go w domu na kilka dni bez jedzenia ten mały jadł kiepy z głodu masakra nie ma wytłumaczenia dla takiej niesprawiedliwości :no:
Oni chcieli malutkie dzieciątko adoptować ale wiedzieli na trzeba będzie dłużej czekać kiedy zadzwoniła babka z ośrodka że jest 6 letni chłopiec i kiedy go zobaczyli odrazu wiedzieli że to jest on:tak:
Gdyby nie ten maluch ich małżeństwo by się rozpadło chociaż dwa lata ciężkiej pracy z tym małym przyniosły efekty mieli nie raz kryzys dzięki takim ludziom te dzieciaczki mogą mieć normalne życie

Nam w listopadzie stuknął rok [emoji16] ale my totalnie nieregularnie bo mój maż na długie tygodnie wyjeżdża i w miesiącu jest tylko kilka dni[emoji1422] teraz zrobił mi niespodziankę i został dłużej bo 6 dni [emoji16] i odpukać udało sie[emoji173][emoji173]
U was to bylo wlasnie utrudnione przez to ze nie mialas tz na miejscu zbyt czesto [emoji6]
U nas tez rok starań ale takich ze tz praktycznie zawsze w domu był i starania były caly cykl i nie wychodzilo [emoji57] dopiero jak totalnie odpuscilam i w calym cyklu [emoji173] byly tylko dwa razy to zaskoczylo [emoji14]

reklama
Kurcze to dziwne bo wszystkie na forum tak naprawdę się nie znamy, a każda ciąża każdej z Was tak bardzo cieszy ❤️

Do góry