reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

W środę jade na kolejną betę, zobaczę czy rosnie [emoji16] i 20go na pierwszą wizytę [emoji16]

Super, to teraz czekamy na kolejne dobre wieści [emoji846]

Zawsze mnie to dobija...[emoji24][emoji24]
Znalam kiedys dziewczyne którą byla 4razy w ciąży, w kazdej piła caly czas...ma dwie sliczne, madre i zdrowe córeczki (swoja droga ktorymi i tak sie nie interesuje...), kolejnej ciąży nie utrzymala bo mimo ze lekarz kazal jej przyjechac w danym czasie po leki ona to olala i wolala isc pić..a byla na takim etapie jak ja teraz... dzien po tym jak wolala pic zamiast isc do lekarza poronila w dodatku dostala tak silnego krwotoku ze ledwo ją ratowali...4ciaze donosila do 8msc i urodzila martwe dziecko...
Mam tylko nadzieje ze albo przestala pic albo juz nie zachodzi w ciaze bo to przechodzi ludzkie pojecie co ona wyprawiala...

Masakra [emoji44] Że takie potwory chodzą po świecie

reklama
(podpowiedź promocyjna)

do 13 grudnia na stronie WÓŁCZANKI można kupić koszulę męską, a druga tańsza GRATIS. Zastanawiam się właśnie czy mężowi nie kupić pod choinkę tylko muszę zobaczyć dokładny rozmiar.

Dwa lata przed zrobieniem badan. Mam corke z pierwszego małżeństwa, ma już 10 lat, więc kiedy wyniki wyszły tak zle to poprostu odpuściliśmy,zajęliśmy się pracą, obowiązkami, moją corka, szkołą itd. Nie myśleliśmy już o tym.Maz jest typem NIC MI NIE JEST, i wolałam nie drążyć tematu, nie namawiać go na badania itd . Odpuściliśmy poprostu
To u Nas zaraz bedzie dwa lata staran. Ale ja wiedzac o problemach meza nie umiem ot tak odpuścić[emoji19]

Przyszła paczka :-) to nagroda niespodzianka z konkursu, mam nadzieję że niedługo będzie miała właściciela :-)
IMG_20181210_165943.jpeg

Załączniki

• IMG_20181210_165943.jpeg
    IMG_20181210_165943.jpeg
    41,1 KB · Wyświetleń: 2 002
Witajcie dziewczyny! U nas też pogoda nie dopisuje ciągle pada deszcz, albo deszcz ze śniegiem/grad?
Nic tylko schować się pod kocem i wyjść na wiosnę :(
U mnie dalej nie ma @, chociaż coś mi brzuch doskwiera więc może w końcu nadejdzie.
Mam teraz trochę stresów i chyba dlatego się spóźnia, zawsze jak mam jakiś stresuący okres w życiu to właśnie mi się to objawia spóźnionym @, nie wiem jak wy :<

reklama
Witajcie dziewczyny! U nas też pogoda nie dopisuje ciągle pada deszcz, albo deszcz ze śniegiem/grad?
Nic tylko schować się pod kocem i wyjść na wiosnę :(
U mnie dalej nie ma @, chociaż coś mi brzuch doskwiera więc może w końcu nadejdzie.
Mam teraz trochę stresów i chyba dlatego się spóźnia, zawsze jak mam jakiś stresuący okres w życiu to właśnie mi się to objawia spóźnionym @, nie wiem jak wy :<
hej
Tak stres potrafi blokować @

Do góry