reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja już ostatnio pisałam tu, że prędzej wierzę, że w Lotto coś wygram niż w ciążę zajdę [emoji14] po nowym roku ogarnę znowu jakieś badania, narazie nie mam weny i czasu bo nie dość, że święta to jeszcze w robocie mam nieciekawie. Co kupujecie mężom pod choinkę? :D
Moj mąż juz dostał prezent MNIE! Jego Skarb jedyny i niepowtarzalny[emoji173][emoji23][emoji13][emoji14]
A tak na serio to mąż sobie kupuje pod choinkę nowe głośniki do auta żeby słuchać tych swoich dziwnych piosenek[emoji13]

reklama
A mnie coś bierze[emoji18]
Nochal zapchany, glos zmieniony, gardlo boli, glowa mi pęka, juz mam 37,1. Wzięłam garść prochów, gripex wypilam, robie wlasnie herbatke z sokiem malinowym.
Mnie też bierze...okropnie mnie boli gardło jeszcze dzisiaj zaliczyłam dentysty bez znieczulenia i teraz to już mnie boli gardło glowa kości i mięśnie jak na grypę plus ten ząb....masakra

A ja wlasnie spokojnie usiadłam po całym dniu. Praca, szkoła, przedszkole, obiad, lekcje ze starszym, spacer z psem, kąpiel młodszego. Teraz zrobiłam sobie herbatkę z sokiem malinowym i siedzę i odpoczywam. Nie lubię jak M. do pracy na popo idzie, bo wszystko na mojej głowie wtedy. Ale jeszcze jutro do pracy, a wieczorem mamy spotkanie z ludźmi z pracy. Takie integracyjne wyjście. Idziemy na kolacje i do escaperoomu.

reklama
Do góry