reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja już ostatnio pisałam tu, że prędzej wierzę, że w Lotto coś wygram niż w ciążę zajdę [emoji14] po nowym roku ogarnę znowu jakieś badania, narazie nie mam weny i czasu bo nie dość, że święta to jeszcze w robocie mam nieciekawie. Co kupujecie mężom pod choinkę? :D
Moj mąż juz dostał prezent MNIE! Jego Skarb jedyny i niepowtarzalny[emoji173][emoji23][emoji13][emoji14]
A tak na serio to mąż sobie kupuje pod choinkę nowe głośniki do auta żeby słuchać tych swoich dziwnych piosenek[emoji13]

reklama
A mnie coś bierze[emoji18]
Nochal zapchany, glos zmieniony, gardlo boli, glowa mi pęka, juz mam 37,1. Wzięłam garść prochów, gripex wypilam, robie wlasnie herbatke z sokiem malinowym.
Mnie też bierze...okropnie mnie boli gardło jeszcze dzisiaj zaliczyłam dentysty bez znieczulenia i teraz to już mnie boli gardło glowa kości i mięśnie jak na grypę plus ten ząb....masakra

A ja wlasnie spokojnie usiadłam po całym dniu. Praca, szkoła, przedszkole, obiad, lekcje ze starszym, spacer z psem, kąpiel młodszego. Teraz zrobiłam sobie herbatkę z sokiem malinowym i siedzę i odpoczywam. Nie lubię jak M. do pracy na popo idzie, bo wszystko na mojej głowie wtedy. Ale jeszcze jutro do pracy, a wieczorem mamy spotkanie z ludźmi z pracy. Takie integracyjne wyjście. Idziemy na kolacje i do escaperoomu.

reklama
Do góry