reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

U was to bylo wlasnie utrudnione przez to ze nie mialas tz na miejscu zbyt czesto [emoji6]
U nas tez rok starań ale takich ze tz praktycznie zawsze w domu był i starania były caly cykl i nie wychodzilo [emoji57] dopiero jak totalnie odpuscilam i w calym cyklu [emoji173] byly tylko dwa razy to zaskoczylo [emoji14]
Ja w następnym cyklu pójdę właśnie w tą stronę żeby rzadziej działać bo kurcze więcej się słyszy o ciążach z takich cykli nie przypilnowanych, w sensie z nieregularnymi ❤️ niż z takich co to dzień w dzień się działa :p

reklama
Ja w następnym cyklu pójdę właśnie w tą stronę żeby rzadziej działać bo kurcze więcej się słyszy o ciążach z takich cykli nie przypilnowanych, w sensie z nieregularnymi [emoji3590] niż z takich co to dzień w dzień się działa :p
No wlasnie u nas zawsze [emoji173] byly przez caly cykl no i nic a w tym cyklu co odpuscilam, nawet temperatury nie mierzylam bo zapomnialam termometru, bylismy u tz rodzicow i nie bylo okazji do [emoji173] i bylismy swiadomi ze w przyszlym cyklu startujemy z diagnostyka czemu nie wychodzi to przy dwoch [emoji173] w 12 i 14dc a owu okolo 16/17, sie udało [emoji6]

No wlasnie u nas zawsze [emoji173] byly przez caly cykl no i nic a w tym cyklu co odpuscilam, nawet temperatury nie mierzylam bo zapomnialam termometru, bylismy u tz rodzicow i nie bylo okazji do [emoji173] i bylismy swiadomi ze w przyszlym cyklu startujemy z diagnostyka czemu nie wychodzi to przy dwoch [emoji173] w 12 i 14dc a owu okolo 16/17, sie udało [emoji6]
Może u mnie w taki sposób się uda w styczniu :) bo na ten cykl coś nie mam nadziei, pod choinkę dostanę @ bo akurat tak wypada :p

Ale wam się fajnie udalo. Widocznie to był ten czas[emoji16].
Ja mam nadzieje ze okres u mnie przyjdzie szybko z racji wczesnej owulacji i Święta będą bez @[emoji4]
Moze nie przyjdzie wcale[emoji16]?

reklama
Dla mnie po takim czasie to jest tak nierealne ze az nie wiem co bym w sumie zrobila i jak sie zachowala gdybym taki test pozytywny zobaczyla[emoji4]
Ja już ostatnio pisałam tu, że prędzej wierzę, że w Lotto coś wygram niż w ciążę zajdę :p po nowym roku ogarnę znowu jakieś badania, narazie nie mam weny i czasu bo nie dość, że święta to jeszcze w robocie mam nieciekawie. Co kupujecie mężom pod choinkę? :D

Do góry