reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

U was to bylo wlasnie utrudnione przez to ze nie mialas tz na miejscu zbyt czesto [emoji6]
U nas tez rok starań ale takich ze tz praktycznie zawsze w domu był i starania były caly cykl i nie wychodzilo [emoji57] dopiero jak totalnie odpuscilam i w calym cyklu [emoji173] byly tylko dwa razy to zaskoczylo [emoji14]
Ja w następnym cyklu pójdę właśnie w tą stronę żeby rzadziej działać bo kurcze więcej się słyszy o ciążach z takich cykli nie przypilnowanych, w sensie z nieregularnymi ❤️ niż z takich co to dzień w dzień się działa :p

reklama
Ja w następnym cyklu pójdę właśnie w tą stronę żeby rzadziej działać bo kurcze więcej się słyszy o ciążach z takich cykli nie przypilnowanych, w sensie z nieregularnymi [emoji3590] niż z takich co to dzień w dzień się działa :p
No wlasnie u nas zawsze [emoji173] byly przez caly cykl no i nic a w tym cyklu co odpuscilam, nawet temperatury nie mierzylam bo zapomnialam termometru, bylismy u tz rodzicow i nie bylo okazji do [emoji173] i bylismy swiadomi ze w przyszlym cyklu startujemy z diagnostyka czemu nie wychodzi to przy dwoch [emoji173] w 12 i 14dc a owu okolo 16/17, sie udało [emoji6]

No wlasnie u nas zawsze [emoji173] byly przez caly cykl no i nic a w tym cyklu co odpuscilam, nawet temperatury nie mierzylam bo zapomnialam termometru, bylismy u tz rodzicow i nie bylo okazji do [emoji173] i bylismy swiadomi ze w przyszlym cyklu startujemy z diagnostyka czemu nie wychodzi to przy dwoch [emoji173] w 12 i 14dc a owu okolo 16/17, sie udało [emoji6]
Może u mnie w taki sposób się uda w styczniu :) bo na ten cykl coś nie mam nadziei, pod choinkę dostanę @ bo akurat tak wypada :p

Ale wam się fajnie udalo. Widocznie to był ten czas[emoji16].
Ja mam nadzieje ze okres u mnie przyjdzie szybko z racji wczesnej owulacji i Święta będą bez @[emoji4]
Moze nie przyjdzie wcale[emoji16]?

reklama
Dla mnie po takim czasie to jest tak nierealne ze az nie wiem co bym w sumie zrobila i jak sie zachowala gdybym taki test pozytywny zobaczyla[emoji4]
Ja już ostatnio pisałam tu, że prędzej wierzę, że w Lotto coś wygram niż w ciążę zajdę :p po nowym roku ogarnę znowu jakieś badania, narazie nie mam weny i czasu bo nie dość, że święta to jeszcze w robocie mam nieciekawie. Co kupujecie mężom pod choinkę? :D

Do góry