reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Kiedyś wspominałam że mąż mojej siostry pracuje w nadleśnictwie. Właśnie się pochwalił na fb spotakaniem w pracy z...łosiem[emoji33]
Jezusie ja bym pięć razy zawału dostała gdyby ten olbrzym stanął mi na drodze[emoji33][emoji233]
Screenshot_2018-12-05-19-36-03~2.jpeg

Załączniki

• Screenshot_2018-12-05-19-36-03~2.jpeg
    Screenshot_2018-12-05-19-36-03~2.jpeg
    87,9 KB · Wyświetleń: 413
reklama
Muszę się przyznać bo nie wytrzymam po pierwsze zwariowalam ze szczęścia wczoraj jak się okazało ze mam jajeczko gotowe do zapłodnienia :D wiem fisnieta jestem ;) po drugie zaczęłam się zastanawiać nad czy jak się uda to jak ja mam to policzyć bo w sumie jak pisałam na początku krwawienia miałam dwa jedno po drugim a licząc od pierwszego to ta owulacja wystąpiła w 36 dc a jeśli liczyć od drugiego to w 24 dc oszalalam... Przepraszam chyba się nakrecam...

Hej dziewczyny, ja dziś wylądowałam u gina bo rano miałam różowy śluz :( na szczescie na usg wszystko wygląda dobrze, ciąża prawidlowo zagnieżdzona. Dostalam utrogestan dopochwowo. Jakby coś się działo to mam dzwonić, jeżeli nie będzie problemów to następna wizyta za 2 tyg.
No to dobrze, że wszystko w porządku [emoji7] rosnijcie zdrowo [emoji7]

Kiedyś wspominałam że mąż mojej siostry pracuje w nadleśnictwie. Właśnie się pochwalił na fb spotakaniem w pracy z...łosiem[emoji33]
Jezusie ja bym pięć razy zawału dostała gdyby ten olbrzym stanął mi na drodze[emoji33][emoji233]Zobacz załącznik 922412
Mojemu mężowi ostatnio łoś na samochód skoczył.. Na szczęście nic mu się nie stało, ale auta już chyba nie uratuje. Cała szyba potluczona i dach zgnieciony. Mówi że leciał skoczył i poleciał dalej....

U mnie @ przyszła dziś, 2 dni za wcześnie i to od razu z grubej rury. Jak za miesiąc będzie tak samo to dokładnie w Sylwestra mnie nawiedzi wredota :(

reklama
Do góry