reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Jak go pytałam to mówił, ze nic go nie swędzi ani nie piecze i mi też często zdarza się mieć infekcje bezobjawowa, tylko czasami śluz ma taki intensywny "zapach" i po tym stwierdzam , ze cos tam jest nie tak... no i dziś właśnie byłam u gina i pokazalam jej wyniki nasienia i powiedziala, ze to nie takie łatwe, żeby zdiagnozować obojga to musielibyśmy zapisać sie na badania do kliniki niepłodności i ze mój tż by musial iść do urologa albo androloga i musialby on go prowadzić i obserwować, bo powiedziała, ze nie ma sensu robić jednorazowych wyników, bo to nic nam nie powie ani jednorazowe badanie nasienia , ani jednorazowe badanie hormonów... no i zapytałam o leki to powiedziała ze ona sie tym nie zajmuje , ze jest na NFZ i bla bla bla, no ale dała mi antybiotyk 6tab i mam się podzielić nimi z tż,czyli po 3 na glowe I tabsy dowcipne... no ale co z tego wyjdzie to nie wiem :/
Ze sprawami facetow najlepiej udac sie tylko albo do urologa albo do androloga. Ginekolodzy maja mala wiedze na temat męskich problemow[emoji19]

reklama
Ja również pracuje, przyznaje jakiś czas byłam w domu jeszcze na długo przed 500 ale chłopcy byli mali a ja nie miałam ich z kim zostawiac. Teraz kiedy chodzą do przedszkola i zerowki to z przyjemnością wrocilam do pracy i również nie wyobrażam sobie żebym do końca życia miała z niej zrezygnować

Oo no to super. Mi koleżanka kiedyś poleciła wróżke, która czyta z oczu, wszystko powiedziala i przeszłość i przyszlość i nic moja koleżanka nie mówiła jej, ta wróżka sama mówiła [emoji33] ale ona jest z Kielc i czasami przyjmuje chyba w Grójcu? Ale mi za daleko do niej zeby jechać :( i trochę się dygam co usłyszę...
No to właśnie trzeba mieć sprawdzoną :) bo pamiętam też, że pisałam do innych i one niestety, tak wymyślaly... No da się to wyczuć :) wystarczy takiej wróżki zapytać o swoją przeszłość jako pierwsze pytanie :) i już wiesz czy jest sens tracić czas [emoji23]

Zobacz załącznik 922390
No patrzcie jakie bladziochy wychodzą [emoji24][emoji24][emoji24] a już pora na owu! Dziś 14dc a tu tak kiepsko. Zawsze w tym czasie te testy z rossmana mi pokazywały się już dosc ciemne.

A pilas coś przed robieniem testu? Testy czasami są fałszywe jak się pije, przynajmniej dwa h trzeba odpuścić sobie napoje. Osobiście kiedyś tego nie wiedziałam ale zaczęłam wnikliwie czytać ulotkę :D

Mi sie podoba projekt 500+, na dzieci powinno byc duzo pieniędzy, bo niestety ale utrzymanie dziecka kosztuje.
Ale nie podoba mi sie ze przez 500+ zaczęła na potęgę rozmnażać się patologia[emoji58] co roku robia kolejne dziecko, bo dają tyle pieniędzy...a w większości przypadkow takie "rodziny" siedzą w małej klitce z 3-4 dzieci i żyją tylko z zasiłków[emoji19]
Moj mąż gdy tylko słyszy 500+ od razu reaguje z nerwami.

Dziewczyny ale skoro już rozmawiamy na różne tematy dotyczące naszego życia to mam pytanie dotyczące 500+ chciałabym wiedziec jakie macie zdanie na ten temat?? Pytam bo sporo kontrowersji jest o tym ludzie mówią ze kobiety przestały pracować "bo po co" inni ze wspomagaja rodziny
Ja nie wyobrazam sobie nie pracować, ale 500+ nie mam. Znam za to więcej kobiet które mają i pracują, ale i takie, które mają gdzieś i zyją tylko z tego.

Hej dziewczyny, ja dziś wylądowałam u gina bo rano miałam różowy śluz :( na szczescie na usg wszystko wygląda dobrze, ciąża prawidlowo zagnieżdzona. Dostalam utrogestan dopochwowo. Jakby coś się działo to mam dzwonić, jeżeli nie będzie problemów to następna wizyta za 2 tyg.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny, ja dziś wylądowałam u gina bo rano miałam różowy śluz :( na szczescie na usg wszystko wygląda dobrze, ciąża prawidlowo zagnieżdzona. Dostalam urogestan dopochwowo. Jakby coś się działo to mam dzwonić, jeżeli nie będzie problemów to następna wizyta za 2 tyg.
Oj..ale dobrze ze jest ok :-*

Do góry