1
185097
Gość
Ze sprawami facetow najlepiej udac sie tylko albo do urologa albo do androloga. Ginekolodzy maja mala wiedze na temat męskich problemow[emoji19]Jak go pytałam to mówił, ze nic go nie swędzi ani nie piecze i mi też często zdarza się mieć infekcje bezobjawowa, tylko czasami śluz ma taki intensywny "zapach" i po tym stwierdzam , ze cos tam jest nie tak... no i dziś właśnie byłam u gina i pokazalam jej wyniki nasienia i powiedziala, ze to nie takie łatwe, żeby zdiagnozować obojga to musielibyśmy zapisać sie na badania do kliniki niepłodności i ze mój tż by musial iść do urologa albo androloga i musialby on go prowadzić i obserwować, bo powiedziała, ze nie ma sensu robić jednorazowych wyników, bo to nic nam nie powie ani jednorazowe badanie nasienia , ani jednorazowe badanie hormonów... no i zapytałam o leki to powiedziała ze ona sie tym nie zajmuje , ze jest na NFZ i bla bla bla, no ale dała mi antybiotyk 6tab i mam się podzielić nimi z tż,czyli po 3 na glowe I tabsy dowcipne... no ale co z tego wyjdzie to nie wiem :/