reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja mojego nigdy nie przyłapałam na wspomaganiu ręcznym i też zastanawiałam się czy w ogóle się wspomaga, bo tak jesteśmy cały czas razem że nigdy nie widziałam. Albo należy do tych 2% albo robi to tak tajemniczo [emoji33] [emoji33] ale jak byliśmy oddać nasienie to przy mnie się zestresowal a jak wyszłam to dość szybko skończył i byłam w szoku ,ze jak to skoro tego nie robi [emoji16]
To mój też chyba należy do tych 2% ;P

reklama
W ogóle nie piłam dziś za wiele. Testuję dalej. Ale [emoji173]️ dziś i tak chcę zaliczyć. Jutro na pewno seksu nie będzie bo jestem do północy w pracy, wracam przed 2. A w pt koncze o 22:30 więc znów późny powrót i nie wiem czy bede miała siły. Zobaczymy jak będzie z testami i weekendem. Może faktycznie jeszcze nie czas w tym miesiącu. Choć po zeskanowaniu testów przez Femometer pokazuje owu na wczoraj. [emoji24] oby to się nie sprawdziło bo będzie kolejny słaby cykl.

A ja jestem przeciwniczka rozdawania ludziom pieniędzy w takiej formie bez kontroli czy te pieniążki idą faktycznie na dzieci uważam że państwo powinno wspomagać rodziny ale np darmowymi żłobkami, przedszkolami, obiadami w szkole dla dzieci jakimiś zajęciami dodatkowymi.

A ja jestem przeciwniczka rozdawania ludziom pieniędzy w takiej formie bez kontroli czy te pieniążki idą faktycznie na dzieci uważam że państwo powinno wspomagać rodziny ale np darmowymi żłobkami, przedszkolami, obiadami w szkole dla dzieci jakimiś zajęciami dodatkowymi.

Też wolałabym darmowe chociaż przedszkole. To ponad 200 zł więcej co miesiąc. Doliczając dodatkowe zajęcia starszego to kolejne 200 zł miesięcznie. I już mamy prawie 500+.

Też wolałabym darmowe chociaż przedszkole. To ponad 200 zł więcej co miesiąc. Doliczając dodatkowe zajęcia starszego to kolejne 200 zł miesięcznie. I już mamy prawie 500+.
I wtedy wiesz ze te pieniążki idą na dziecko a nie na utrzymywanie patologii, oczywiście nie Generalizuje wszystkich do jednego worka ale sama mam dwa przykłady w rodzinie takich darmozjadów żyjących z 500+

Hej dziewczyny, ja dziś wylądowałam u gina bo rano miałam różowy śluz :( na szczescie na usg wszystko wygląda dobrze, ciąża prawidlowo zagnieżdzona. Dostalam utrogestan dopochwowo. Jakby coś się działo to mam dzwonić, jeżeli nie będzie problemów to następna wizyta za 2 tyg.
Dobrze że wszystko ok! Który masz tydz teraz? Kiedy podgladanie serduszka?

Oj..ale dobrze ze jest ok :-*
Tak, oby już się nic nie działo...
Skoro gin mówi ze jest ok to trzeba w to wierzyć ;) głowa do góry wierze ze wszystko jest i będzie jak najbardziej ok :*
Nam nadzieję :)
Dobrze że wszystko ok! Który masz tydz teraz? Kiedy podgladanie serduszka?
4t6dz z miesiączki, ale jeśli liczę od zapłodnienia to chyba trochę więcej. Z tych nerwów nie spytałam lekarza który termin jest bardziej zgodny z prawdą. Następną wizytę mam za 2 tyg, serduszko powinno już chyba być.

reklama
Do góry