reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Szukam kogoś do synchronizacji, bo w kupie raźniej[emoji1] Czy któraś też ma ok tydzień do @?
Czuję jakby od owu minęły wieki, ale się ten czas ciągnie...

reklama
Przeglądałam yt na prezenty DIY, takie robione własnoręcznie. I widziałam pomysł na pudełko szczęścia[emoji179]
Trzeba znaleźć jakieś fajne pudełko i do Niego wrzucać zapisane karteczki z fajnymi, milymi i szczęśliwymi chwilami które będą Nas spotykać w ciagu całego przyszłego roku[emoji173] i otworzyć to pudełko na koniec roku i dobie to wszystko przypomnieć[emoji173]
Zrobię takie[emoji173]
Mam tylko nadzieję ze przyszły rok obrodzi we wspaniałe chwile godne ich zapisania![emoji179]

Przeglądałam yt na prezenty DIY, takie robione własnoręcznie. I widziałam pomysł na pudełko szczęścia[emoji179]
Trzeba znaleźć jakieś fajne pudełko i do Niego wrzucać zapisane karteczki z fajnymi, milymi i szczęśliwymi chwilami które będą Nas spotykać w ciagu całego przyszłego roku[emoji173] i otworzyć to pudełko na koniec roku i dobie to wszystko przypomnieć[emoji173]
Zrobię takie[emoji173]
Mam tylko nadzieję ze przyszły rok obrodzi we wspaniałe chwile godne ich zapisania![emoji179]
Świetny mega pomysł. Taki bardzo pozytywny:):)

reklama
Do góry