reklama
Maga_ch
Fanka BB :)
Kciuki żeby się przesunęła o 9mc!Ja mialam na Nowy Rok a teraz to kurka nie wiem na kiedy sie przesunie
Zacisniete!! Dawaj znać zaraz po@Azulka_26 a mnie nie dodalas na 1 stronie buuuuuu
Dziewczyny trzymajcie jutro kciuki, mam prenatalne! Troche się boję...
Bunia1992
Ja testowałam w sylwestra i miałam mega prezent na nowy rok piękny czas i wspomnienia szczegolnie że to taki fajny dzień na testowanie życzę tego samegoU mnie @ przyszła dziś, 2 dni za wcześnie i to od razu z grubej rury. Jak za miesiąc będzie tak samo to dokładnie w Sylwestra mnie nawiedzi wredota
1
185097
Gość
Jezusie wybacz[emoji179][emoji173]@Azulka_26 a mnie nie dodalas na 1 stronie buuuuuu
Dziewczyny trzymajcie jutro kciuki, mam prenatalne! Troche się boję...
Ale tak mi sie mieszają nicki na M - Martka, Masterka, Malentka, makota, Meliska no wszystkie na eM[emoji16]
Juz Cie zaktualizuje zaraz[emoji179]
Heheh:*Jezusie wybacz[emoji179][emoji173]
Ale tak mi sie mieszają nicki na M - Martka, Masterka, Malentka, makota, Meliska no wszystkie na eM[emoji16]
Juz Cie zaktualizuje zaraz[emoji179]
1
185097
Gość
Przeglądałam yt na prezenty DIY, takie robione własnoręcznie. I widziałam pomysł na pudełko szczęścia[emoji179]
Trzeba znaleźć jakieś fajne pudełko i do Niego wrzucać zapisane karteczki z fajnymi, milymi i szczęśliwymi chwilami które będą Nas spotykać w ciagu całego przyszłego roku[emoji173] i otworzyć to pudełko na koniec roku i dobie to wszystko przypomnieć[emoji173]
Zrobię takie[emoji173]
Mam tylko nadzieję ze przyszły rok obrodzi we wspaniałe chwile godne ich zapisania![emoji179]
Trzeba znaleźć jakieś fajne pudełko i do Niego wrzucać zapisane karteczki z fajnymi, milymi i szczęśliwymi chwilami które będą Nas spotykać w ciagu całego przyszłego roku[emoji173] i otworzyć to pudełko na koniec roku i dobie to wszystko przypomnieć[emoji173]
Zrobię takie[emoji173]
Mam tylko nadzieję ze przyszły rok obrodzi we wspaniałe chwile godne ich zapisania![emoji179]
Świetny mega pomysł. Taki bardzo pozytywnyPrzeglądałam yt na prezenty DIY, takie robione własnoręcznie. I widziałam pomysł na pudełko szczęścia[emoji179]
Zrobię takie[emoji173]
1
185097
Gość
Na Stopklatka TV lecą właśnie Opowieści podręcznej[emoji108][emoji111]
1
185097
Gość
Tylko oby bylo co zapisywac[emoji12]Świetny mega pomysł. Taki bardzo pozytywny
reklama
Lovi23
Też mam termin @ na sylwestra [emoji39]U mnie @ przyszła dziś, 2 dni za wcześnie i to od razu z grubej rury. Jak za miesiąc będzie tak samo to dokładnie w Sylwestra mnie nawiedzi wredota