reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Kochana za ciebie trzymam kciuki i wierzę że się wam uda [emoji8]
No nie wiem jak Ty, ale ja przyszle Święta Bozego Narodzenia zamierzam spędzić jako ciężarna, rzygajac jak kot z powodu mdłości[emoji16][emoji12][emoji39][emoji87]
Ty i reszta dziewczyn mam nadzieje ze spędzicie je podobnie[emoji120][emoji173]

reklama
Nie wiem czy taki ból jest normalny... Nawet jeśli by Ci się udało zajść to ten ból jest jak delikatne kłucia a nie aż tak żeby nie moc się ruszyć no dla mnie dziwne no chyba że masz tak od zawsze
Tak jak na owulacje ale tylko 1 dzień miałam a teraz to dużo dłużej. Zobaczymy co czas pokaże będzie co będzie :)

No nie wiem jak Ty, ale ja przyszle Święta Bozego Narodzenia zamierzam spędzić jako ciężarna, rzygajac jak kot z powodu mdłości[emoji16][emoji12][emoji39][emoji87]
Mam taką nadzieję i nie poddam się tak łatwo, trzymam kciuki za nas wszystkie [emoji16] a takie rzyganko zniosę i może mnie 24h męczyć [emoji6]

A ja mam nadzieję, że kolejne święta spędzisz i my wszystkie spędzimy już bez mdłości i z wielkimi brzuchami, a może i z małymi kruszynkami na rękach :)

Teraz zaczne 15 cykl. U nas nie wiadomo na razie czemu nie zachodzimy. Mąż ma wyniki ok, ja do tej pory tez.. zmienilam ginekologa ten mnie zbadal stwierdzil ze wszystko ladne i zdrowe i jak w tym cyklu mialo sie nie udac to na monitoring owu..a jak bedzie ok to droznosc i te badanie na przeciwciala plemnikowe.. licze ze cos sie wyjaśni..ale mam przeczucie ze przejde przez wszystkie badania możliwe...
[emoji53] Ważne by się badać i szukać przyczyny [emoji53] Będziesz Mamą na pewno [emoji8]

Kamila - cudowna malutka :)

Hmm... zobaczysz później , będzie oczkiem w głowie i coreczka tatusia :) mój Tz też chciał syna (pewnie dalej chce [emoji23]) i pamiętam, że też był zawiedziony troszkę... po usg.. A teraz ??? Świata nie widzi, Iga tylko krzyknie tata to serduszka ma w oczach [emoji16] i tak kurczę, fajnie się na to patrzy.... [emoji7] jak ja rozpieszcza i przytula i całuje.

reklama
Ty masz dzieciątko prawda? Ja z kazdym cyklem nastawiam sie juz na niebycie mamą
Dokładnie wiem jakie to uczucie. Nawet jak narobię sobie czasem nadziei, to gdzieś tam z tyłu głowy jednak wiem, że test będzie negatywny. No bo zawsze jest, to co niby ma być innego?[emoji45]
Ehh taki smut dziś, wciąż daleko do @, więc nuda...

Do góry