reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

A sie urodzi i bedzie coreczka tatusia zobaczysz [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] ja w tym cyklu mam sie umowic na monitoring...
Wiem ze pewnie tak bedzie tylko teraz po prostu musi sie z tym oswoić... dla niego to zupełnie nowa sytuacja, pierwsze dziecko więc nie dziwie sie troche inaczej reaguje niz ja.. no ale i tak mi smutno jakos (to przez hormony na pewno ![emoji6] )
Jak narazie to ma synusia tatusia z ktorym wszystko i wszedzie [emoji14]

reklama
Przypominij mi ile sie juz starasz i jakie macie problemy/i czy wogole?
Teraz zaczne 15 cykl. U nas nie wiadomo na razie czemu nie zachodzimy. Mąż ma wyniki ok, ja do tej pory tez.. zmienilam ginekologa ten mnie zbadal stwierdzil ze wszystko ladne i zdrowe i jak w tym cyklu mialo sie nie udac to na monitoring owu..a jak bedzie ok to droznosc i te badanie na przeciwciala plemnikowe.. licze ze cos sie wyjaśni..ale mam przeczucie ze przejde przez wszystkie badania możliwe...

Wiem ze pewnie tak bedzie tylko teraz po prostu musi sie z tym oswoić... dla niego to zupełnie nowa sytuacja, pierwsze dziecko więc nie dziwie sie troche inaczej reaguje niz ja.. no ale i tak mi smutno jakos (to przez hormony na pewno ![emoji6] )
Jak narazie to ma synusia tatusia z ktorym wszystko i wszedzie [emoji14]
Hehe bedzie mial dwojke:-) wierze ze moze byc troche przykro jakbys chciala zeby sie cieszyl jak i ty ;-) ale bedzie na bank jak mala przyjdzie na swiat :-D

U Nas to samo, trzeba było się trzymać barierek, płotów cokolwiek [emoji1787]

Testosteron można robić w dowolnym dc. Ja robiłam ostatnio albo w 3 dc albo w 5dc... chyba, że lekarz Ci zaleci inaczej

Dokładnie, potem na spokojnie sobie można popakować i nie gnieść się w kolejkach.
Bo dalej mam tabletki i nie było w sumie przytulanek :/
A okres przyszedł dzisiaj. Godzinę temu

Też chcę SPA !!! Zazdroszcze

Cudowne wieści!! Śliczna ta Twoja córcia [emoji7]

Zazdroszcze [emoji1787][emoji1787] Oby coś z tych seksów było
No to chociaż @ podeszła do tematu i na czasie przyszła [emoji1422][emoji106]

Hej dziewczyny moje kochane , mało piszę ale czytam was na bieżąco , w tym cyklu postanowiłam odpuścić całkowicie testów ovu nie robiłam nawet nie zaglądałam do aplikacji , myślałam że zaskoczy jak odpuszczę i nie będę myślała, w sobotę ma być @ pms oczywiście już dane o sobie znać bo mnie brzuch cmi i oczywiście czekam na @ [emoji849]

Hej dziewczyny nie pisałam długo bo od owulacji się źle czuje ból jajnika i podbrzusza po owulacji dalej wrażliwe piersi i znowu duży ból jajnika :( już tak 6 dzień chociaż dzisiaj jest najmocniej i nudności. I mam apetyt masakra:)

Hej dziewczyny nie pisałam długo bo od owulacji się źle czuje ból jajnika i podbrzusza po owulacji dalej wrażliwe piersi i znowu duży ból jajnika :( już tak 6 dzień chociaż dzisiaj jest najmocniej i nudności. I mam apetyt masakra:)
Czy tylko ja jestem jakaś inna i mnie nic nigdy nie bolało na owulację ? ;0

Czy tylko ja jestem jakaś inna i mnie nic nigdy nie bolało na owulację ? ;0
Nie każdy odczuwa . Ja teraz miałam bardzo silny ból ale bobosex był haha A potem ruszyć się nie mogłam. I od owulacji delikatnie mnie bolało i dzisiaj znów straszny ból jajnika. Naprawdę nie wiem co mam myśleć [emoji846][emoji852]

Teraz zaczne 15 cykl. U nas nie wiadomo na razie czemu nie zachodzimy. Mąż ma wyniki ok, ja do tej pory tez.. zmienilam ginekologa ten mnie zbadal stwierdzil ze wszystko ladne i zdrowe i jak w tym cyklu mialo sie nie udac to na monitoring owu..a jak bedzie ok to droznosc i te badanie na przeciwciala plemnikowe.. licze ze cos sie wyjaśni..ale mam przeczucie ze przejde przez wszystkie badania możliwe...
Gdzies czytalam ze mlode osoby do dwoch lat jak sie staraja to jest normalne,wiec u was jest jeszcz daleko do dwoch lat.Zajoma para tez nie zachodzila a wszystko cacy i tak ja ma byc,a i tak nie udawalo sie.Zaszli w 23 cyklu,czyli do dwoch lat:)

reklama
Do góry