reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Nie każdy odczuwa . Ja teraz miałam bardzo silny ból ale bobosex był haha A potem ruszyć się nie mogłam. I od owulacji delikatnie mnie bolało i dzisiaj znów straszny ból jajnika. Naprawdę nie wiem co mam myśleć [emoji846][emoji852]
Nie wiem czy taki ból jest normalny... Nawet jeśli by Ci się udało zajść to ten ból jest jak delikatne kłucia a nie aż tak żeby nie moc się ruszyć no dla mnie dziwne no chyba że masz tak od zawsze

Hej dziewczyny moje kochane , mało piszę ale czytam was na bieżąco , w tym cyklu postanowiłam odpuścić całkowicie testów ovu nie robiłam nawet nie zaglądałam do aplikacji , myślałam że zaskoczy jak odpuszczę i nie będę myślała, w sobotę ma być @ pms oczywiście już dane o sobie znać bo mnie brzuch cmi i oczywiście czekam na @ [emoji849]
Odpuscilas starania fizycznie. Czyli nie robilas testow, nie zagladalas do aplikacji. Ale nie odpuscilas staran psychicznie. Gdzies tam z tylu glowy caly czas o tym myslalas.
Takiego tematu nie da sie ot tak odpuścić. Wiem po sobie[emoji19]

reklama
Do góry