reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Witam od rana prawie o 5.
Zdrowie nadal nadszarpnięte ale niestety do pracy isc trzeba :(

Piękne brzusie od rana widzę nadrabiając forum [emoji7] ach chce juz swój! Oby dalej też tak spokojnie rosły. [emoji1307]

Ja wstałam dziś o 7.40 i umieram [emoji23][emoji85]
Macie jakiś sposób może na bezsenność? Od ponad dwóch tygodni codziennie zasypiam między 2-3 a czasami i później...

Ps termin @ mam na 5.12 - dziś test idealnie biały :) no cóż - widocznie organizm wie, ze przed ciąża muszę schudnąć [emoji85] biorę się ostro za ćwiczenia. Tydzień diety za mną.
Asiulka Ty chyba teraz tak ładnie ćwiczysz? Masz jakieś ulubione treningi? Polecasz coś z YT?

reklama
Dzień dobry!
Śniło mi się dziś, że koleżanka z pracy kupiła dla mnie ogromny zapas podpasek bo były na promo i na dodatek Allways których nie znoszę ;) No i musiałam jej podziękować, że pomyślała o mnie ale też zwrócić kasę. We śnie myślałam gdzie to schować na czas ciąży bo w łazience mam szafki zapchane, no i w ogóle byłam na nią zła ale musiałam udawać wdzęczną ;)
Miłego dnia!

Dzień dobry!
Śniło mi się dziś, że koleżanka z pracy kupiła dla mnie ogromny zapas podpasek bo były na promo i na dodatek Allways których nie znoszę ;) No i musiałam jej podziękować, że pomyślała o mnie ale też zwrócić kasę. We śnie myślałam gdzie to schować na czas ciąży bo w łazience mam szafki zapchane, no i w ogóle byłam na nią zła ale musiałam udawać wdzęczną ;)
Miłego dnia!

Hahahhaa [emoji23] mi się czasem takie głupoty śnią, ze szok, ale o ciąży zero snów

Ja wstałam dziś o 7.40 i umieram [emoji23][emoji85]
Macie jakiś sposób może na bezsenność? Od ponad dwóch tygodni codziennie zasypiam między 2-3 a czasami i później...

Ps termin @ mam na 5.12 - dziś test idealnie biały :) no cóż - widocznie organizm wie, ze przed ciąża muszę schudnąć [emoji85] biorę się ostro za ćwiczenia. Tydzień diety za mną.
Asiulka Ty chyba teraz tak ładnie ćwiczysz? Masz jakieś ulubione treningi? Polecasz coś z YT?
Za wczesnie testowalas! Za kilka dni powtorz test[emoji8]
Ja tez cierpie na bezsenność[emoji53] moj maz zasypia w ciagu 5 minut a ja sie mecze po 2,3 godziny. Uda mi sie zasnac i wstaje ok drugiej w nocy i juz spac nie mogę[emoji58]
I tak praktycznie codziennie. Najgorzej chyba mam jak maz jedzie na nocki do pracy. Wtedy juz w ogole nie śpię[emoji19]

A co do ćwiczeń[emoji39] to ćwiczę pośladki z Fit Lovers 10minutowy trening, boczki z Tiffany- ale jak dla mnie to takie cardio a przy okazji pracuje brzuszek i boczki[emoji13] tez trwa 10 minut. Do tego 20 minut kręcę hula hop i robie 50 brzuszków. I to wszystko jak na razie. Moze z czasem przejde do dluzszych cwiczen. Ale na razie korzystam z takich krotkich aby za szybko sie nie zniechęcić[emoji39]
Ja jestem zadowolona z tych cwiczen. Lepsze to niż nic[emoji4]

Dziewczyny jestem taka wściekła.... [emoji26] dwa lata temu z mężem kupiliśmy wymarzone mieszkanie i czego ja się dziś dowiedziałam? Ze kilka dni temu do klatki obok wprowadziła się jego była... :/ niby nic takiego, bo ja do niej nic nie mam, bo co mam mieć, ale ona jest taką dziwą typiarą. Jest bardzo bezczelna i od kiedy dowiedziała się ze bierzmy ślub to robiła nam już przeróżne świństwa - próbowała zaprzyjaźnić się z moimi siostrami, udostępnia jakieś banały na Facebooku, na ulicy potrafi walnąc taki tekst ze niby nie do mnie ale tak bym go usłyszała... kiedyś jak byłam w ciąży ( jaszcze nie wiedziałam kin jest ) i szlam w butach na koturnie a ona do mnie „ żeby paniusia się nie przewróciła, bo jeszcze poroni” a ja wielki szok, kto to jest i skad się ze ja w ciąży i powiedziałam mężowi a on ze to jego była i nie wie skad ona wie o ciąży. Masakra. Mam nadzieje, ze te mieszkanie tylko wynajęli i kiedyś się wyprowadza stad:(

Najlepsze jest to, ze ona ma dwójkę dzieci. Jedno 16 lat a drugie 4 i rozumu za nic. Ja z nią nie walczę, udaje, ze nie wiem kto to jest, ale ze się tu wprowadza to mnie wkurzyło na maxa

Za wczesnie testowalas! Za kilka dni powtorz test[emoji8]
Ja tez cierpie na bezsenność[emoji53] moj maz zasypia w ciagu 5 minut a ja sie mecze po 2,3 godziny. Uda mi sie zasnac i wstaje ok drugiej w nocy i juz spac nie mogę[emoji58]
I tak praktycznie codziennie. Najgorzej chyba mam jak maz jedzie na nocki do pracy. Wtedy juz w ogole nie śpię[emoji19]

A co do ćwiczeń[emoji39] to ćwiczę pośladki z Fit Lovers 10minutowy trening, boczki z Tiffany- ale jak dla mnie to takie cardio a przy okazji pracuje brzuszek i boczki[emoji13] tez trwa 10 minut. Do tego 20 minut kręcę hula hop i robie 50 brzuszków. I to wszystko jak na razie. Moze z czasem przejde do dluzszych cwiczen. Ale na razie korzystam z takich krotkich aby za szybko sie nie zniechęcić[emoji39]
Ja jestem zadowolona z tych cwiczen. Lepsze to niż nic[emoji4]

Ejjj i tak jest fajnie! Ja zazwyczaj włączam sobie jeden trening Chodakowskiej i tyle. Ściszam jej głos i włączam głośno muzykę [emoji23]

Dziewczyny jestem taka wściekła.... [emoji26] dwa lata temu z mężem kupiliśmy wymarzone mieszkanie i czego ja się dziś dowiedziałam? Ze kilka dni temu do klatki obok wprowadziła się jego była... :/ niby nic takiego, bo ja do niej nic nie mam, bo co mam mieć, ale ona jest taką dziwą typiarą. Jest bardzo bezczelna i od kiedy dowiedziała się ze bierzmy ślub to robiła nam już przeróżne świństwa - próbowała zaprzyjaźnić się z moimi siostrami, udostępnia jakieś banały na Facebooku, na ulicy potrafi walnąc taki tekst ze niby nie do mnie ale tak bym go usłyszała... kiedyś jak byłam w ciąży ( jaszcze nie wiedziałam kin jest ) i szlam w butach na koturnie a ona do mnie „ żeby paniusia się nie przewróciła, bo jeszcze poroni” a ja wielki szok, kto to jest i skad się ze ja w ciąży i powiedziałam mężowi a on ze to jego była i nie wie skad ona wie o ciąży. Masakra. Mam nadzieje, ze te mieszkanie tylko wynajęli i kiedyś się wyprowadza stad:(

Matko współczuje... Chyba by mnie trafiło jakbym miała mieszkać koło byłej mojego męża, a tym bardziej jakby miała taki charakter.

reklama
Do góry