reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
I ja się zapisuję! Bo mi czasem głupio pisać tutaj jednak z tą moją szybką ciążą, a wy jesteście najlepsze i chętnie jednak bym tu pisywała stale :)
Ale czemu ? Pisz jak najwięcej. Mi jest szkoda, że większość osób jak zobaczy 2 kreski to stąd ucieka. A staraczki zawsze mogą się czegoś dowiedzieć od mamusiek, które są już na dalszym etapie oczekiwania maluszka :)

Cześć! Ja dopiero mam chwilke czasu :) mój mąż miał dziś urodziny i robiłam mu imprezę niespodziankę [emoji16] miałam mega radochę z tego. To jego 36 urodziny [emoji33] w niedziele ja świętuje i nasze największe marzenie... wiadomo [emoji177][emoji177][emoji177]

Martkaaaa Tobie życzę dużo zdrówka, bo teraz Ci się przyda ;)

Widzę, ze dziś temat @ na wigilie... ja wg owulacji z testów powinnam mieć w 36 dc czyli 5 grudnia.

Cześć! Ja dopiero mam chwilke czasu :) mój mąż miał dziś urodziny i robiłam mu imprezę niespodziankę [emoji16] miałam mega radochę z tego. To jego 36 urodziny [emoji33] w niedziele ja świętuje i nasze największe marzenie... wiadomo [emoji177][emoji177][emoji177]

Martkaaaa Tobie życzę dużo zdrówka, bo teraz Ci się przyda ;)

Widzę, ze dziś temat @ na wigilie... ja wg owulacji z testów powinnam mieć w 36 dc czyli 5 grudnia.
Tak jak ja:)

U mnie 6 dc termin mam na 16grudnia i raczej teraz chyba przyjdzie normalnie bo ten cykl zaczął sie sie tak jak zawsze w miare normalny okres a nie skapy i myślę ze owulacja nie wystąpi tak szybko jak ostatnio. Ja w tym miesiacu całkowicie odpuszczam a nawet odpuscilam myślę o swietach sylwestrze no i pracy ktorej będę miała mega dużo a zacznie mi się od połowy grudnia. Nawet nie ide do lekarza w tym miesiacu na ocene owu odkladam wszystko na styczeń moze od nowego roku w końcu sie uda narazie nie myślę;););) Miłego d

Dziewczyny a ja mam pytanie czy któraś mogłaby wrzucić swój wykres temp z miesiąca żebym widziała jak to wyglada kiedy jest ta owu :/

My tez byliśmy już zrezygnowani bo mija 24 cykl starań czyli dwa lata za nami ale tak naprawdę dopiero 2-3 miesiące temu zdiagnozowali co nam jest i się leczymy wiec pokładam nadzieje.... chodź miałam już czarne myśli i już chcieliśmy inseminacje. Na razie gin kazał właśnie mierzyć temp dalej przyjmować leki a od stycznia znów badanie nasienia męża i zaczynamy stymulację jak się nie uda do tej pory zaciążyć. A ze w cuda nie wierze hehe to nastawiam się na styczeń i początek ze stymulacja.

U mnie dziś 14 dpo, temperatura nadal wysoka ale piersi już nie bolą, nawet w nocy i rano nie bolały jak przez ostatnie dni.....
O jeszcze zrobiłam rano test, nie wiem dlaczego jak zawsze czekałam aż @ się spóźni i oczywiście biało, niby jakiś cień cienia mi się rzucił w oczy ale jak nie będzie ładnej kreski to nie biorę tego nawet pod uwagę..... Test czułości 25 dopiero teraz zobaczyłam....
A teraz już zaczął mnie boleć brzuch na @ mam nadzieję że jak ma przyjść to najpóźniej jutro bo nie lubię pierwszego dnia @iść do pracy......

reklama
U mnie dziś 14 dpo, temperatura nadal wysoka ale piersi już nie bolą, nawet w nocy i rano nie bolały jak przez ostatnie dni.....
O jeszcze zrobiłam rano test, nie wiem dlaczego jak zawsze czekałam aż @ się spóźni i oczywiście biało, niby jakiś cień cienia mi się rzucił w oczy ale jak nie będzie ładnej kreski to nie biorę tego nawet pod uwagę..... Test czułości 25 dopiero teraz zobaczyłam....
A teraz już zaczął mnie boleć brzuch na @ mam nadzieję że jak ma przyjść to najpóźniej jutro bo nie lubię pierwszego dnia @iść do pracy......
Pokaz[emoji6]

Do góry