reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Dziewczyny a ja mam pytanie czy któraś mogłaby wrzucić swój wykres temp z miesiąca żebym widziała jak to wyglada kiedy jest ta owu :/
Ja ci moge wrzucic kilka moich [emoji6]
Na pierwszym u mnie owu byla w 16/17dc. Na drugim tez miedzy 16/17dc a na 3 miedzy 13/14dc.
Ale to sa tylko moje wykresy, u kazdej moze to wygladac inaczej, czesto te wykresy nie wyglądają nawet jak na owulacyjne a jednak owu jest [emoji6]
Mi tez jest szkoda. A nawet jest mi przykro. Super ze komus sie udaje, tylko szkoda ze po pozytywnym tescie dziewczyny stad znikaja na inne watki, tak jakby teraz Nas mialy gdzies[emoji19]
Rzadko która zapyta sie co u Nas[emoji19]
Ja was podczytuje, niestety czasami ciężko mi byc na bieżąco jak pedzicie ale staram sie [emoji846]
Ale mniej pisze bo tez głupio mi narzekac na to co mnie meczy w ciąży itp...wiem jak jest bo czasami i mnie meczylo czytanie jak ktos narzeka, przeciez ciąża to cos wspaniałego wymarzonego i nie ppwinno sie narzekać no ale..
Screenshot_2018-11-24-09-39-26.jpeg
Screenshot_2018-11-24-09-39-35.jpeg
Screenshot_2018-11-24-09-39-49.jpeg

Załączniki

• Screenshot_2018-11-24-09-39-26.jpeg
    Screenshot_2018-11-24-09-39-26.jpeg
    91 KB · Wyświetleń: 384
  • Screenshot_2018-11-24-09-39-35.jpeg
    Screenshot_2018-11-24-09-39-35.jpeg
    93,2 KB · Wyświetleń: 385
  • Screenshot_2018-11-24-09-39-49.jpeg
    Screenshot_2018-11-24-09-39-49.jpeg
    93,3 KB · Wyświetleń: 385
reklama
Cześć! Ja dopiero mam chwilke czasu :) mój mąż miał dziś urodziny i robiłam mu imprezę niespodziankę [emoji16] miałam mega radochę z tego. To jego 36 urodziny [emoji33] w niedziele ja świętuje i nasze największe marzenie... wiadomo [emoji177][emoji177][emoji177]

Martkaaaa Tobie życzę dużo zdrówka, bo teraz Ci się przyda ;)

Widzę, ze dziś temat @ na wigilie... ja wg owulacji z testów powinnam mieć w 36 dc czyli 5 grudnia.
Ja jutro świętuje swoje urodziny, a mam w czwartek, ale w następny weekend mąż zabiera mnie na weekend w góry [emoji3]

Ja ci moge wrzucic kilka moich [emoji6]
Na pierwszym u mnie owu byla w 16/17dc. Na drugim tez miedzy 16/17dc a na 3 miedzy 13/14dc.
Ale to sa tylko moje wykresy, u kazdej moze to wygladac inaczej, czesto te wykresy nie wyglądają nawet jak na owulacyjne a jednak owu jest [emoji6]Ja was podczytuje, niestety czasami ciężko mi byc na bieżąco jak pedzicie ale staram sie [emoji846]
Ale mniej pisze bo tez głupio mi narzekac na to co mnie meczy w ciąży itp...wiem jak jest bo czasami i mnie meczylo czytanie jak ktos narzeka, przeciez ciąża to cos wspaniałego wymarzonego i nie ppwinno sie narzekać no ale..Zobacz załącznik 919167Zobacz załącznik 919172Zobacz załącznik 919173

Dziękuje pięknie a ta owu aplikacja Ci wyznacza ?

Dziękuje pięknie a ta owu aplikacja Ci wyznacza ?
Tak, mi akurat wyznaczala dobrze ale z tego co wiem czasami dziewczynom nie wyznaczalo tak jak powinno. Wiadomo to tylko aplikacja i nie ma co na 100% na niej polegać [emoji6] ale bardzo ułatwia [emoji6]
Jest jeszcze strona na necie ovufriend. Tam tez dosc dokładnie wyznacza owulacje zwlaszcza jesli zaznaczasz dodatkowo inne objawy jak sluz i szyjka.

Ale czemu ? Pisz jak najwięcej. Mi jest szkoda, że większość osób jak zobaczy 2 kreski to stąd ucieka. A staraczki zawsze mogą się czegoś dowiedzieć od mamusiek, które są już na dalszym etapie oczekiwania maluszka :)
Ja nie uciekam, czytam w miarę na bieżąco ale i wątku czerwcowego też często nie daję rady nadrobić :p dużo pracy, mało czasu.

Mi tez jest szkoda. A nawet jest mi przykro. Super ze komus sie udaje, tylko szkoda ze po pozytywnym tescie dziewczyny stad znikaja na inne watki, tak jakby teraz Nas mialy gdzies[emoji19]
Rzadko która zapyta sie co u Nas[emoji19]
Absolutnie nie mam gdzieś! Tylko jak Kamila pisała, jakoś nie chcę was kłuć w oczy moją ciążą i problemami.

Ja jestem cały czas :) nigdzie nie znikam, ale nie chcę Was zadreczac moimi schizami. Ja po tym poronieniu cały czas się boję że coś się stanie. Mimo tego że wszystko jest w porządku
No właśnie ja też teraz cała w strachu i nie chcę codziennie marudzić, że się boję.

To wy dziewczyny zaciazone nie podczytujcie tylko czytajcie i piszcie normalnie a nie z za krzaka;);)
Dobra! Wylażę zza krzaka! :D

Jadę zaraz na próbę generalną przed poniedziałkowym koncertem :) muszę sobie chyba kanapki zrobić, bo ciągle jestem głodna :p

Ja w ogóle dzisiaj wracam dopiero do żywych. Od czwartku miałam migrene, myślałam że rozerwie mi głowę. Apap w moim przypadku pomaga na 2-3h a potem znowu męka. Mam nadzieję że już więcej nie będę czuła takiego bólu głowy

Ja w ogóle dzisiaj wracam dopiero do żywych. Od czwartku miałam migrene, myślałam że rozerwie mi głowę. Apap w moim przypadku pomaga na 2-3h a potem znowu męka. Mam nadzieję że już więcej nie będę czuła takiego bólu głowy
Ja wczoraj miałam taki ból głowy masakra na mnie appap to wogole nie działa ale wyczytałam że można amolem smarować i troszkę pomógł dzisiaj już normalnie ale mam taką gule w gardle :errr:

reklama
Do góry