reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
I ja się zapisuję! Bo mi czasem głupio pisać tutaj jednak z tą moją szybką ciążą, a wy jesteście najlepsze i chętnie jednak bym tu pisywała stale :)
Ale czemu ? Pisz jak najwięcej. Mi jest szkoda, że większość osób jak zobaczy 2 kreski to stąd ucieka. A staraczki zawsze mogą się czegoś dowiedzieć od mamusiek, które są już na dalszym etapie oczekiwania maluszka :)

Cześć! Ja dopiero mam chwilke czasu :) mój mąż miał dziś urodziny i robiłam mu imprezę niespodziankę [emoji16] miałam mega radochę z tego. To jego 36 urodziny [emoji33] w niedziele ja świętuje i nasze największe marzenie... wiadomo [emoji177][emoji177][emoji177]

Martkaaaa Tobie życzę dużo zdrówka, bo teraz Ci się przyda ;)

Widzę, ze dziś temat @ na wigilie... ja wg owulacji z testów powinnam mieć w 36 dc czyli 5 grudnia.

Cześć! Ja dopiero mam chwilke czasu :) mój mąż miał dziś urodziny i robiłam mu imprezę niespodziankę [emoji16] miałam mega radochę z tego. To jego 36 urodziny [emoji33] w niedziele ja świętuje i nasze największe marzenie... wiadomo [emoji177][emoji177][emoji177]

Martkaaaa Tobie życzę dużo zdrówka, bo teraz Ci się przyda ;)

Widzę, ze dziś temat @ na wigilie... ja wg owulacji z testów powinnam mieć w 36 dc czyli 5 grudnia.
Tak jak ja:)

U mnie 6 dc termin mam na 16grudnia i raczej teraz chyba przyjdzie normalnie bo ten cykl zaczął sie sie tak jak zawsze w miare normalny okres a nie skapy i myślę ze owulacja nie wystąpi tak szybko jak ostatnio. Ja w tym miesiacu całkowicie odpuszczam a nawet odpuscilam myślę o swietach sylwestrze no i pracy ktorej będę miała mega dużo a zacznie mi się od połowy grudnia. Nawet nie ide do lekarza w tym miesiacu na ocene owu odkladam wszystko na styczeń moze od nowego roku w końcu sie uda narazie nie myślę;););) Miłego d

Dziewczyny a ja mam pytanie czy któraś mogłaby wrzucić swój wykres temp z miesiąca żebym widziała jak to wyglada kiedy jest ta owu :/

My tez byliśmy już zrezygnowani bo mija 24 cykl starań czyli dwa lata za nami ale tak naprawdę dopiero 2-3 miesiące temu zdiagnozowali co nam jest i się leczymy wiec pokładam nadzieje.... chodź miałam już czarne myśli i już chcieliśmy inseminacje. Na razie gin kazał właśnie mierzyć temp dalej przyjmować leki a od stycznia znów badanie nasienia męża i zaczynamy stymulację jak się nie uda do tej pory zaciążyć. A ze w cuda nie wierze hehe to nastawiam się na styczeń i początek ze stymulacja.

U mnie dziś 14 dpo, temperatura nadal wysoka ale piersi już nie bolą, nawet w nocy i rano nie bolały jak przez ostatnie dni.....
O jeszcze zrobiłam rano test, nie wiem dlaczego jak zawsze czekałam aż @ się spóźni i oczywiście biało, niby jakiś cień cienia mi się rzucił w oczy ale jak nie będzie ładnej kreski to nie biorę tego nawet pod uwagę..... Test czułości 25 dopiero teraz zobaczyłam....
A teraz już zaczął mnie boleć brzuch na @ mam nadzieję że jak ma przyjść to najpóźniej jutro bo nie lubię pierwszego dnia @iść do pracy......

reklama
U mnie dziś 14 dpo, temperatura nadal wysoka ale piersi już nie bolą, nawet w nocy i rano nie bolały jak przez ostatnie dni.....
O jeszcze zrobiłam rano test, nie wiem dlaczego jak zawsze czekałam aż @ się spóźni i oczywiście biało, niby jakiś cień cienia mi się rzucił w oczy ale jak nie będzie ładnej kreski to nie biorę tego nawet pod uwagę..... Test czułości 25 dopiero teraz zobaczyłam....
A teraz już zaczął mnie boleć brzuch na @ mam nadzieję że jak ma przyjść to najpóźniej jutro bo nie lubię pierwszego dnia @iść do pracy......
Pokaz[emoji6]

Do góry