reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Właśnie poszłam do ubikacji bo poczułam jak coś ze.mnie pocieklo już nawet pomyślałam że okres wcześniej przyszedł bo dzisiaj 24dc do tego wczoraj mnie lekko podbrzusze ćmilo patrzę a tam typowo płodny śluz rozciągliwy na kilometr. Nic z tego nie rozumiem.
Bzzzzzzzyyykaj sie;)

reklama
Byly sexy dzis i musze dac mezowi spokoj juz...mowie mu w zartach dam ci spokoj do srody a on chyba do tej za tydzien mam rozumiec!!??co dwa dni od poczatku cyklu a mam 17dc teraz,taki wychudzony wymarnialy mi sie on wydaje cos teraz hehe

My stosujemy stosunek przerywany od wielu lat i nie wpadlam,dopiero od dwoch lat do konca.Moj nie rozumie jak mozna sie nie kontrolowac przy przerywanym i jak z tego sa wpadki...no my nie mielismy wpadki przy takiej metodzie...niestety teraz se mysle

No to tak jak mój :p też nie rozumie jak można nie zdążyć na czas wyjąć i że może dojść do zapłodnienia przy przerywanym i mu tłumaczyłam o tym, że w początkowym ejakulacie tym wydzielanym podczas podniecenia też są plemniki , no ale u nas one nic nie zdziałały :p

Wiec dziś w nocy @ sie rozkrecila no to od dzis liczę 1dc brzuch boli choc teraz troche mniej bo ketonal zapodalam o 2 w nocy niestety mam endometrioze w miesniu brzusznym i boli to ***** jak cholera i tak z 12dni bedzie boleć. Od 5 dc zaczynam robic testy owu i ciekawa jestem czy znowu tak szybko przyjdzie owulacja(oby nie) dzis dzwonie do lekarza bo kazal mi zadzwonić jak dostane @ sam pewnie chce sie upewnic czy faktycznie owulke miałam tak szybko...
Ja też miałam podejrzenie edno. Okresy u mnie też zawsze na ketonalu, ból czasem był taki, że pogotowie przyjeżdżało. Od 3 cykli udało mi się przejść na pyralgine, może i u Ciebie pomoże. Miałaś laparoskopię ? W jajnikach nie miałaś zmian ?

Hej wszystkim jestem Justyna mam 23 lata i zaczynam się starać z mężem o dzidzie chociaż mam problem z obliczeniem dni plodnych . Czy pomoglybyscie mi ? :)

Byly sexy dzis i musze dac mezowi spokoj juz...mowie mu w zartach dam ci spokoj do srody a on chyba do tej za tydzien mam rozumiec!!??co dwa dni od poczatku cyklu a mam 17dc teraz,taki wychudzony wymarnialy mi sie on wydaje cos teraz hehe

Myślałam ze tylko mój tak protestuje a jest co 3 dzień [emoji23] my przyzwyczailiśmy się ze najlepszy seks jest jak nie ma dziecka czyli okolice weekendu [emoji85]

reklama
Do góry