reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Mam pytanie do Was dziewczyny. Czy wykonywałyście sobie kiedyś badania na toksoplazmozę i cytomegalię ? Ja mam teraz mieć badania krwi i zastanawiam się czy nie dorzuć tych badań. I w ogóle czy wykonywałyście sobie jakieś badania poza zwykłą morfologią i tarczycą ?

reklama
Mam pytanie do Was dziewczyny. Czy wykonywałyście sobie kiedyś badania na toksoplazmozę i cytomegalię ? Ja mam teraz mieć badania krwi i zastanawiam się czy nie dorzuć tych badań. I w ogóle czy wykonywałyście sobie jakieś badania poza zwykłą morfologią i tarczycą ?
Ja oprocz hormonow, moczu i morfologi nic nie robilam

Dziewczyny jaki ja miałam seksik! OMG![emoji7]
Nie wiedziałam ze jestem w stanie sie tak powyginać[emoji23]
Teraz śmigamy do apteki po jakiś iladian czy coś podobnego bo wszystko mnie boli i piecze ze ledwo chodzę[emoji19]
Ale opłacało się[emoji16]
Ps. Tak tak, to byl seks na zgodę[emoji16][emoji23][emoji38]
Hehehe jak fajnie to napisane jest :D i taki sex jest najlepszy :D

Solgar, niestety to jest drogie, jak skończe to przerzucę się na swansona, bo nie wiedziałam wcześniej, że on też produkuje metylowany kwas. Ja w ogóle uważam, że lepiej stosować preparaty jednoskładnikowe niż łączone, bo w nich wiele składników wzajemnie się wyklucza, tzn. obniżają wzajemnie swoje przyswajanie.

A jednoskładnikowe bierzesz na raz o tejj samej porze czy robisz odstępy międzie tabletkami?

Ja nie robilam przed ciaza. Toxo w ciąży jest obowiazkowa, cytomegalia nie wiec zalezy od lekarza czy zleci.

reklama
Do góry