reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Nie no dziewczyny masakra miał byc dziś taki fajny dzień dzieciaki zawiozlam jednego do mamy drugiego do siostry mowie zrobie zakupy z moim na spokojnie pozniej gdzies sobie pojdziemy na jakas kolacje lub deser a tu po biedronkach jeździmy za slodziakiem w jednej bylismy braklo mowie jedxiemy do drugiej tez nic no to do trzeciej bo jeden synus ma juz a drugiemu dziś mialam odebrać wyjezdzamy z parkingu a tu jakaś Pani po łuku zaczęła wycofywać i w ogole w nasza strone nie patrzyła my trabimy a on nic na nas i jeb światło poszlo i obdarty lakier no i pojechali do niej po kartke zeby oswiadczenie spisać a ja siedzę w zimnym samochodzie i marzne masakra poprostu ....

reklama
Nie no dziewczyny masakra miał byc dziś taki fajny dzień dzieciaki zawiozlam jednego do mamy drugiego do siostry mowie zrobie zakupy z moim na spokojnie pozniej gdzies sobie pojdziemy na jakas kolacje lub deser a tu po biedronkach jeździmy za slodziakiem w jednej bylismy braklo mowie jedxiemy do drugiej tez nic no to do trzeciej bo jeden synus ma juz a drugiemu dziś mialam odebrać wyjezdzamy z parkingu a tu jakaś Pani po łuku zaczęła wycofywać i w ogole w nasza strone nie patrzyła my trabimy a on nic na nas i jeb światło poszlo i obdarty lakier no i pojechali do niej po kartke zeby oswiadczenie spisać a ja siedzę w zimnym samochodzie i marzne masakra poprostu ....

O kurczę , przykro mi :( jakaś oferma z tej babki , zamiast patrzeć w lusterka i dookoła siebie :/
Mi też ostatnio jakaś babka wpieprzyła się na rondzie na mój pas , ale zdążyłam przyhamować, ale ją strąbiłam :angry:

Witam. Jestem 10 dni po owulacji, ostatnio zauważyłam, że moje piersi są znacznie większe, bolesne po zewnętrznej stronie i brodawki są od czasu do czasu większe i zaczerwienione, a wspomnę jeszcze, że występują na piersiach widoczne żyły, występują dość często wzdęcia i ostatnio często biegam do toalety. Cykle mam regularne bo 30 dniowe. Czy to co u siebie zaobserwowałam może o czymś świadczyć? Nie wmawiam sobie niczego, dopiero teraz zauważyłam u siebie, że coś może się dziać. Ciąży nie wykluczam ponieważ z partnerem stosujemy stosunek przerywany. Czy ktoś miał podobne objawy i wyszło, że to ciąża? Z góry dziękuje za odpowiedz
usmiech.gif

Dziewczyny jaki ja miałam seksik! OMG![emoji7]
Nie wiedziałam ze jestem w stanie sie tak powyginać[emoji23]
Teraz śmigamy do apteki po jakiś iladian czy coś podobnego bo wszystko mnie boli i piecze ze ledwo chodzę[emoji19]
Ale opłacało się[emoji16]
Ps. Tak tak, to byl seks na zgodę[emoji16][emoji23][emoji38]

Ahahahhahah [emoji813]️ czytam i jakbym siebie widziała [emoji23] nie ma lepszego seksu niż ten na zgodę [emoji16] ja dziś planuje ale cholera... nie klocilam się [emoji23]

Ahahahhahah [emoji813]️ czytam i jakbym siebie widziała [emoji23] nie ma lepszego seksu niż ten na zgodę [emoji16] ja dziś planuje ale cholera... nie klocilam się [emoji23]
No to prawda[emoji173] seks na zgode najlepszy[emoji173]
Moj jak juz konczyl to taki zdyszany mowil "chlopski biegnijcie, biegnijcie do celu"[emoji23][emoji23][emoji23]
Taaa do celu, gdy jestem przed okresem[emoji23] to się opamietał[emoji23]
Moj maz teraz praktycznie za kazdym razem mowi na koniec seksu gdy dochodzi "no chłopaki lećcie szybko, szybko"[emoji23]
Wariat[emoji23][emoji23]

O kurczę , przykro mi :( jakaś oferma z tej babki , zamiast patrzeć w lusterka i dookoła siebie :/
Mi też ostatnio jakaś babka wpieprzyła się na rondzie na mój pas , ale zdążyłam przyhamować, ale ją strąbiłam :angry:
Spisali oswiadczenie i jutto ma dac znac czy płaci czy zgłaszać...ale słodziak jest:biggrin2: pojechalismy do 3 nie bylo ale w 4 został sie tylko borsuk:laugh2:

Spisali oswiadczenie i jutto ma dac znac czy płaci czy zgłaszać...ale słodziak jest:biggrin2: pojechalismy do 3 nie bylo ale w 4 został sie tylko borsuk:laugh2:
Wiesz co ja dostalam wczoraj smsa z biedronki ze wydają ostatnie słodziaki ale już planują kolejne dostawy[emoji5] ja poluje na liska bo mamy już Zajaca.
Zajac ma byc dla corci a maz dla synka chce liska[emoji23]

reklama
Do góry