reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ja nie robilam przed ciaza. Toxo w ciąży jest obowiazkowa, cytomegalia nie wiec zalezy od lekarza czy zleci.
Wiem, że w ciąży obowiązkowa i czytałam na forach zaciążonych, że czasem niestety komuś wyjdzie świeże zakażenie i wtedy jest wielki problem, dlatego zastanawiam się czy nie zrobić lepiej już i w razie co się wstrzymać.

Wiem, że w ciąży obowiązkowa i czytałam na forach zaciążonych, że czasem niestety komuś wyjdzie świeże zakażenie i wtedy jest wielki problem, dlatego zastanawiam się czy nie zrobić lepiej już i w razie co się wstrzymać.
Zawsze mozesz zbadac przed, jedno chyba okolo 30zl kosztuje wiec raczej normalnie jak na takie badania[emoji57] zawsze to spokojniejsza glowa [emoji6]
Ja teraz cytomegalii nie robilam, toxo tak i mam juz przebyta.

Witam. Jestem 10 dni po owulacji, ostatnio zauważyłam, że moje piersi są znacznie większe, bolesne po zewnętrznej stronie i brodawki są od czasu do czasu większe i zaczerwienione, a wspomnę jeszcze, że występują na piersiach widoczne żyły, występują dość często wzdęcia i ostatnio często biegam do toalety. Cykle mam regularne bo 30 dniowe. Czy to co u siebie zaobserwowałam może o czymś świadczyć? Nie wmawiam sobie niczego, dopiero teraz zauważyłam u siebie, że coś może się dziać. Ciąży nie wykluczam ponieważ z partnerem stosujemy stosunek przerywany. Czy ktoś miał podobne objawy i wyszło, że to ciąża? Z góry dziękuje za odpowiedz
usmiech.gif
Moja koleżanka ostatnio miała zaczerwienione brodawki - lekarz powiedział, że to infekcja [emoji848]

Mam pytanie do Was dziewczyny. Czy wykonywałyście sobie kiedyś badania na toksoplazmozę i cytomegalię ? Ja mam teraz mieć badania krwi i zastanawiam się czy nie dorzuć tych badań. I w ogóle czy wykonywałyście sobie jakieś badania poza zwykłą morfologią i tarczycą ?
Ja wykonywalam. I duzo jeszcze innych badan

Znacie żel który nie zmniejsza ruchliwości plemników? Dziś kupiłam silikonowy, ale niestety ta informacja mnie zniechęciła do używania :(

reklama
Do góry