E
Estta
Gość
Wez zobacz feminum nie mam ulotki od niegoZnacie żel który nie zmniejsza ruchliwości plemników? Dziś kupiłam silikonowy, ale niestety ta informacja mnie zniechęciła do używania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wez zobacz feminum nie mam ulotki od niegoZnacie żel który nie zmniejsza ruchliwości plemników? Dziś kupiłam silikonowy, ale niestety ta informacja mnie zniechęciła do używania
WowCytomegalia igg i igm, antygen hbs, p/c anty-hcs, p/c anty-hcv, androstendion,tsh3 fsh,ft4, lh, estradiol, prolaktyna, dhea-so4, testosteron, amh-hormon anty mullerowski, progesteron, rozyczka, taxoplazmoza
Na pirwszej stronie tego forum jest dobry zel,jego nazwa
A jakie Ci wyszło AMH?Cytomegalia igg i igm, antygen hbs, p/c anty-hcs, p/c anty-hcv, androstendion,tsh3 fsh,ft4, lh, estradiol, prolaktyna, dhea-so4, testosteron, amh-hormon anty mullerowski, progesteron, rozyczka, taxoplazmoza
Żel feminum dzisiaj kupiłam na bazie wodyZnacie żel który nie zmniejsza ruchliwości plemników? Dziś kupiłam silikonowy, ale niestety ta informacja mnie zniechęciła do używania
Pytasz o tarczycę ? Bo jeśli tak to tylko Hashimoto,.prolaktynę miałam dobra progesteron niski cukrów nie badałam teraz skoro rok temu były cacy ale coś czuję że zaraz się cała.zepsuje [emoji14]Cały zestaw tarczycowy bo mam niedoczynność + prolaktyna + cukier dorzuciłam do tego. Proga raz badałam i też nie miałam jakiś extra wyników.Dzięki, łudzę się nadzieją, że teraz wyjdzie nieco lepiej! Czyli u Ciebie wyszło coś poza hashimoto jeszcze? Ja zbadałam dziś jeszcze prl bo miałam fatalny wynik ostatnio chociaż przy takim tsh to nie dziwne + cukier bo mam jakieś przeczucie, że coś może tu nie grać.
Z jodem trzeba uważać.Dla staraczek oprócz kwasu foliowego zalecane są także witamina D, jod oraz DHA. A co do inseminacji to ona ma sens podobno tylko wtedy gry problemem jest wrogi śluz. W innych wypadkach ma skuteczność zbliżoną do starań naturalnych. Takie informacje znalazłam, bo sama się interesowałam tym tematem.
Jak imppantacja to czemu za 2 tyg? Już za 48h najpóźniej beta będzie się wytwarzać20. Za niecale 2 tygodnie będzie sens robić test :/ zobaczymy. Może to być równie dobrze podrażnienie po <3 ale mam dobre przeczucia
Jod jest zalecany przez PTG. Przy hashimoto tylko są podzielone zdania.Z jodem trzeba uważać.
Przy Hashimoto pogłębia tylko stan beznadziejny tak samo mój szwagier miał wysokie TSH nie robil więcej badan i kolega mu polecil jod i sam z siebie zaczął brać na ten moment nie może doprowadzić tarczycy do ładu strasznie sobie ja rozregulował do tego samopoczucie mu się strasznie pogorszyło. A ja odnośnie jodu mówię że trzeba uważać jedynie jak ktoś ma problemy z tarczyca bo jeśli ktoś nie ma to nie sprawi niczego złego branie goJod jest zalecany przez PTG. Przy hashimoto tylko są podzielone zdania.