reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
To dobrze ze w miarę okej z mama. A jak u Ciebie ? W tedy chyba na betę miałaś iść powtórzyć ?
Beta powtórzona niestety spadła była to biochemiczna ciąża :(i jeszcze żeby mnie dobić całkiem mój gin zarządził konizacje szyjki bo mu się wyniki kolposkopi nie podobały wsumie wiem że zdrowie najważniejsze ogarnę się z tym tematem i wracam do starań także będę tu weteranką napewno :D

Gratulacje [emoji4]

Mi @ się rozkręciła ;( ;( ;( ;( ;( nie będę miała prezentu urodzinowego

Nowy cykl zaczynam z paskami owu (nigdy nie robiłam)

Kurdee! Szkoda. Pamietam na poczatku tego cyklu bylysmy blisko. Ja jeszcze czekam na @, dzisiaj robilam test..ale negatyw..

Moze prezentu na urodziny nie bedzie, ale moze w urodziny sie zrobi prezent ;))

Ja w tym cyklu odsunelam wszystko, mierzenie patrzenie i wszytko, bola mnie sutki, ale tylko jak dotkne.. niby jak nie ma @ to jest nadzieja, ale jakos juz chyba nie u mnie haha [emoji4]

—I GRATULACJE dla dwoch kresek Malina!! Oby bylo nudnoo i spokojnie [emoji4]

Beta powtórzona niestety spadła była to biochemiczna ciąża :(i jeszcze żeby mnie dobić całkiem mój gin zarządził konizacje szyjki bo mu się wyniki kolposkopi nie podobały wsumie wiem że zdrowie najważniejsze ogarnę się z tym tematem i wracam do starań także będę tu weteranką napewno :D
Oj tam ja tu tez jestem weteranka [emoji12]

A co to za zabieg?

reklama
A co to za zabieg?
Konizacja szyjki to wycięcie stożka tzn kawałka szyki macicy tam gdzie są zmiany żeby pan rak nie zawitał nie przeszkadza to podobno w zajście w ciążę może być jedynie konieczność cc ale jak wiadomo ile kobiet tyle możliwości.... Dzisiaj rozmawiałam z pielęgniarka w pracy jej córka 4 Mc temu też miała właśnie konizacje i jest w ciąży także myślę pozytywnie wiem że muszę to zrobić i tyle :)

Do góry