reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Gratulacje !! Wreszcie pozytywnie u Nas Nie martw się, jutro masz wizytę i na pewno wszystko będzie dobrze i coś Ci przepisze!Heej. Jak na złość sobie z Tobą małpa w kulki poleciała.. Ale wreszcie się ruszyło..
I sychronizowałaś się ze mną. Bo u mnie też @ się powoli ruszyła dzisiaj
No to witaj w klubie Kochana...

reklama
Jakich testów owu używacie? ;)
Ja miałam jakieś zwykle z allegro ale u mnie pokazywały owulację ale i tak boboseksy w te konkretne dni nic nie dały. Teraz za to nie czuję się wogole jakby owulacja miała przyjść i zrobiłam test z ciekawości i strasznie jasna ta druga kreska ;P może będzie cykl bez owulacji hmm albo będzie jakoś późno

Jakich testów owu używacie? ;)
Ja miałam jakieś zwykle z allegro ale u mnie pokazywały owulację ale i tak boboseksy w te konkretne dni nic nie dały. Teraz za to nie czuję się wogole jakby owulacja miała przyjść i zrobiłam test z ciekawości i strasznie jasna ta druga kreska ;P może będzie cykl bez owulacji hmm albo będzie jakoś późno
Właśnie muszę trochę spróbować z tymi testami może u mnie też nie występuje owu..
Robiłaś dziś badania TSH?

Ale super gratuluję:) cieszę się naprawdę:) mam nadzieje ze u mnie tez sie pojawi taka kreseczka zamowilam sobie wlasnie tesy na allegro 10te czułe może coś w koncu wyjdzie w tym cyklu...Powidzenia:)
Trzymam kciuki,ja to juz jak nie zobacze konkretnej grubej krechy w dzien okresu nastepnego to sie nie bede doszukiwac jak zawsze a i potem jest dupa.

reklama
Ja sobie obiecalam robic owu test caly cykl i sie konkretnie przylozyc do tego bo nigdy mi sie nie zdarzylo zebym miala tak konkretnie ciemniejsza z dorywczego testowania,moze wogole nie mam owu...a okresu jak w zegarku(poza ostatnim)

Do góry