Blondi1437
Fanka BB :)
DokładnieTrzymam kciuki,ja to juz jak nie zobacze konkretnej grubej krechy w dzien okresu nastepnego to sie nie bede doszukiwac jak zawsze a i potem jest dupa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DokładnieTrzymam kciuki,ja to juz jak nie zobacze konkretnej grubej krechy w dzien okresu nastepnego to sie nie bede doszukiwac jak zawsze a i potem jest dupa.
3 października jakaś mocna ta kreska była
Jakich testów owu używacie?
Mi tez sie rozkrecila takze synchronizacja dziala [emoji23]Gratulacje
Mi @ się rozkręciła ;( ;( ;( ;( ;( nie będę miała prezentu urodzinowego
Nowy cykl zaczynam z paskami owu (nigdy nie robiłam)
Ja uzywam z domowego laboratorium. Te z allegro mi nie wychodzily . Znaczy sie wychodzila o wiele bledsza kreska niz na tych z domowego laboratorium.Jakich testów owu używacie?
Tak o mnie wam chodzi dzięki za pamięć mamę czeka długa i ciężka rehabilitacja ale.wazne że jest z namito byla mama Martki chyba ze znow sie myle
To jakiś się tak ładnie @ wam zsynchronizowały to teraz niech II krechy równieżMi tez sie rozkrecila takze synchronizacja dziala [emoji23]
no to się cieszę:*Tak o mnie wam chodzi dzięki za pamięć mamę czeka długa i ciężka rehabilitacja ale.wazne że jest z nami
A ja mam z allegro i pokazują cały czas kreski drugie ale w dzień owulacji jest ciemniejszy od kontrolnej wiec jestem zadowolona a zaplacilam 19 zl za 50sztJa z Rossmana. Te z Allegro jak kiedyś kupiłam nic mi nie pokazywały.
To jakiś się tak ładnie @ wam zsynchronizowały to teraz niech II krechy również