reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja też zaraz czytam w Internecie jak coś mi się dzieje... niestety...
Swoją drogą muszę iść do lekarza, bo wyczulam w miejscu lędzwi po lewej stronie jakaś galaretke/guzek... nie wiem co to może być [emoji57] może to być jakaś przepuklina? Może słyszalyscie o czymś takim?

reklama
W ogole to od kilku dni czuje jakby mi cos w gardle stalo. Nigdy wczesniej tak nie mialam. Z dnia na dzien mi sie to zrobilo. Caly czas mam uczucie jakby mi cos tam zalegalo...ale pije, jem i to niemożliwe zeby np jakies jedzenie mi sie tam zawiruszylo. Na wieczor najbardziej to odczuwam. Juz mam tego dosc trochę.
Wiecie co to moze byc?
Moj tata miał tak kiedyś. Zrobił płukankę z soku ze świeżego buraka i mu przeszło [emoji1] lekarka mu kazala [emoji23]

Ja też zaraz czytam w Internecie jak coś mi się dzieje... niestety...
Swoją drogą muszę iść do lekarza, bo wyczulam w miejscu lędzwi po lewej stronie jakaś galaretke/guzek... nie wiem co to może być [emoji57] może to być jakaś przepuklina? Może słyszalyscie o czymś takim?
Idź idź. Takich zmian się nie bagatelizuje [emoji10]

Beta powtórzona niestety spadła była to biochemiczna ciąża :(i jeszcze żeby mnie dobić całkiem mój gin zarządził konizacje szyjki bo mu się wyniki kolposkopi nie podobały wsumie wiem że zdrowie najważniejsze ogarnę się z tym tematem i wracam do starań także będę tu weteranką napewno :D

Uuu. Nie będziesz sama ! Na ta chwile te prędko nie opuszczę forum staraczek :*

Co zrobic aby nie bylo widać podkladu na twarzy??
Bo u mnie doslownie widac kazdy podklad na buzi. I to niewazne czy jest tani czy super drogi. Kazdy widac. Zbiera mi sie zawsze w zmarszczkach, kolo nosa. A nie nakladam go duzo. Próbowałam nawet nakladac i pedzlem, i gabeczka a nawet palcami i jest to samo. Regularnie robie peelingi i maseczki ale to nic nie daje. Czy jest dla mnie jakiś ratunek?[emoji15]

No pójdę [emoji24] starość nie radość... [emoji24]
Ja ostatnio czuje sie jak staruszka[emoji15]
Wszystko mnie boli, nie mam sil, ciagle mnie boli glowa, brak mi energi.
Wczoraj bylam na wypominkach i caly różaniec moja 85 letnia sasiadka kleczala a ja musialam co chwila siadac bo nie dawalam rady[emoji15] az mi wstyd bylo[emoji15]

Bo u mnie doslownie widac kazdy podklad na buzi. I to niewazne czy jest tani czy super drogi. Kazdy widac. Zbiera mi sie zawsze w zmarszczkach, kolo nosa. A nie nakladam go duzo. Próbowałam nawet nakladac i pedzlem, i gabeczka a nawet palcami i jest to samo. Regularnie robie peelingi i maseczki ale to nic nie daje. Czy jest dla mnie jakiś ratunek?[emoji15]
A jakaś baze pod podkład w miejscach tych zmarszczek stosujesz? Może to pomoże?

Może powinnaś używać nawilżającego. Z tego co mówisz to masz suchą buzię. Ja używam emulsji z ziaji z mocznikiem do twarzy bardzo fajnie nawilża. Nie możesz używać podkładów matujacych. Najlepiej użyj kremu, odczekać chwilę A potem podkład palcami dobrze rozprowadz :)

reklama
Może powinnaś używać nawilżającego. Z tego co mówisz to masz suchą buzię. Ja używam emulsji z ziaji z mocznikiem do twarzy bardzo fajnie nawilża. Nie możesz używać podkładów matujacych. Najlepiej użyj kremu, odczekać chwilę A potem podkład palcami dobrze rozprowadz :)
Stosuje baze pod podklad. I niezaleznie czy ja mam czy nie to podklad i tak widać.
Ale kupie to co mi polecasz i zobaczymy.
Myslalam nad jakims kremem BB ale nie wiem sama już co byloby lepsze

Do góry