reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Internet to zlo. Ja za kazdym razem obiecuje sobie ze nic nie bede czytac, a gdy cos sie dzieje pierwsze co robie to otwieram google[emoji15]

W ogole to od kilku dni czuje jakby mi cos w gardle stalo. Nigdy wczesniej tak nie mialam. Z dnia na dzien mi sie to zrobilo. Caly czas mam uczucie jakby mi cos tam zalegalo...ale pije, jem i to niemożliwe zeby np jakies jedzenie mi sie tam zawiruszylo. Na wieczor najbardziej to odczuwam. Juz mam tego dosc trochę.
Wiecie co to moze byc?

Internet to zlo. Ja za kazdym razem obiecuje sobie ze nic nie bede czytac, a gdy cos sie dzieje pierwsze co robie to otwieram google[emoji15]
Zawsze tak jest czytamy i niepotrzebnie się nakręcamy mój gin mówi jak pani zaglądnie do Google i zada mi jakieś pytanie stamtąd będziemy się gniewać :Dwyjaśniłem pani wszystko co trzeba i jak trzeba więc nie zaglądam szukałam tylko tu na forum dziewczyn po takich zabiegach

W ogole to od kilku dni czuje jakby mi cos w gardle stalo. Nigdy wczesniej tak nie mialam. Z dnia na dzien mi sie to zrobilo. Caly czas mam uczucie jakby mi cos tam zalegalo...ale pije, jem i to niemożliwe zeby np jakies jedzenie mi sie tam zawiruszylo. Na wieczor najbardziej to odczuwam. Juz mam tego dosc trochę.
Wiecie co to moze byc?
Może to zgaga o_O

Zawsze tak jest czytamy i niepotrzebnie się nakręcamy mój gin mówi jak pani zaglądnie do Google i zada mi jakieś pytanie stamtąd będziemy się gniewać :Dwyjaśniłem pani wszystko co trzeba i jak trzeba więc nie zaglądam szukałam tylko tu na forum dziewczyn po takich zabiegach
Bo my kobiety kochamy porownywac, analizowac itp. Dlatego tyle czytamy w internecie.

reklama
Mi tez sie rozkrecila takze synchronizacja dziala
emoji23.png
Teraz to już nawet co do dnia :D :D

Do góry