reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

@@PatPatPat no to sie zsynchronizowaly.... zaczelam plamic tez kurde... dziwne dzis dopiero 25 dc... cykl 24 dniowy takiego krótkiego w zyciu nie mialam... ale mi wogole niedobrze ale przez to ze sie w pracy zdenerwowalam:-(

reklama
Ahahahahah :D no to jest dobry patent na obronę ciężarne w takim stanie są na prawdę ulgowo traktowane dużo osób robiło tak u nas na roku ja zawsze podziwiałam takie osoby ja ze stresu siwialam przed obroną to w ciąży to bym chyba urodziła podczas ;P
Hahaha ja też się zawsze bardzo stresowałam różnymi egzaminami. Dziecko samo by wyszło, bo nie mogłoby wytrzymać tego drżenia :D
Ehhh ja chce juz srode [emoji24] dostalam pierwsze wyniki... mam dwa paramety w morfo nie tak.. hematokryt ponizzej normy (tym sie nie zdziwilam bo w pierwszej bylo jeszcze gorzej..) ale przerazilam sie wynikiem ponad norme - neutrofile 71,8%... juz oczywiście poczytalam neta i masakra...
Nie czyta się neta w takich sytuacjach!
Może jakieś przeziębienie? wirusówka?

No może przerwę milczenie dwóch kresek test z niedzieli rano cień drugiej kreski(25dc 11 dpo). Dzisiaj kupiłam zapas testów i nie mogłam wytrzymać i zrobiłam teraz i co 12 dpo inny test też pokazuje drugą kreche nawet mąż widzi, ale jutro rano powtórzę i zobaczymy co to będzie :)

No może przerwę milczenie dwóch kresek test z niedzieli rano cień drugiej kreski(25dc 11 dpo). Dzisiaj kupiłam zapas testów i nie mogłam wytrzymać i zrobiłam teraz i co 12 dpo inny test też pokazuje drugą kreche nawet mąż widzi, ale jutro rano powtórzę i zobaczymy co to będzie :)
Nie kojarzę Cię z forum ale gratuluję :) który CS?

Hahaha ja też się zawsze bardzo stresowałam różnymi egzaminami. Dziecko samo by wyszło, bo nie mogłoby wytrzymać tego drżenia :D

Nie czyta się neta w takich sytuacjach!
Może jakieś przeziębienie? wirusówka?
No właśnie czytalam ze to może byc zwykla infekcja...ale inne opcje mnie przerazily...
Do tego glukoze mam ponad norme bo 96[emoji24] jak zyc ? Tym bardziej ze ja nie potrafie praktycznie jeść nic innego jak słodycze i wszystko co slodkie [emoji24]

@@PatPatPat no to sie zsynchronizowaly.... zaczelam plamic tez kurde... dziwne dzis dopiero 25 dc... cykl 24 dniowy takiego krótkiego w zyciu nie mialam... ale mi wogole niedobrze ale przez to ze sie w pracy zdenerwowalam:-(
Telepatia :D
Nie denerwuj się kochana :*******

No właśnie czytalam ze to może byc zwykla infekcja...ale inne opcje mnie przerazily...
Do tego glukoze mam ponad norme bo 96[emoji24] jak zyc ? Tym bardziej ze ja nie potrafie praktycznie jeść nic innego jak słodycze i wszystko co slodkie [emoji24]

Ja też mogłabym się żywić wyłącznie czekoladą i żelkami ;)
To nie wiesz, że w necie ból stłuczonego paluszka może oznaczać najgorsze? nie wolno się nakręcać na takie rewelacje. Poza tym, czasem te nienormalne wyniki, w ciąży są właśnie normą. Nie wiem jakie powinny być w ciąży, ale może to jest jedno wielkie NIC. Także wdech- wydech i nie nakręcaj się, bo dziudziuś będzie nerwowy ;)

reklama
Do góry