reklama
KociaMatka
Fanka BB :)
Hahaha ja też się zawsze bardzo stresowałam różnymi egzaminami. Dziecko samo by wyszło, bo nie mogłoby wytrzymać tego drżeniaAhahahahah no to jest dobry patent na obronę ciężarne w takim stanie są na prawdę ulgowo traktowane dużo osób robiło tak u nas na roku ja zawsze podziwiałam takie osoby ja ze stresu siwialam przed obroną to w ciąży to bym chyba urodziła podczas ;P
Nie czyta się neta w takich sytuacjach!Ehhh ja chce juz srode [emoji24] dostalam pierwsze wyniki... mam dwa paramety w morfo nie tak.. hematokryt ponizzej normy (tym sie nie zdziwilam bo w pierwszej bylo jeszcze gorzej..) ale przerazilam sie wynikiem ponad norme - neutrofile 71,8%... juz oczywiście poczytalam neta i masakra...
Może jakieś przeziębienie? wirusówka?
malina2312
No może przerwę milczenie dwóch kresek test z niedzieli rano cień drugiej kreski(25dc 11 dpo). Dzisiaj kupiłam zapas testów i nie mogłam wytrzymać i zrobiłam teraz i co 12 dpo inny test też pokazuje drugą kreche nawet mąż widzi, ale jutro rano powtórzę i zobaczymy co to będzie
Bunia1992
To prawda lepiej nic nie czytać ja za każdym razem wyczytuje że mam raka nie ma nic gorszego niż dr googleOjej a co to znaczy? Nie czytaj nic lepiej bo stres tylko a i tak nic nie zrobisz z tym
Bunia1992
Nie kojarzę Cię z forum ale gratuluję który CS?No może przerwę milczenie dwóch kresek test z niedzieli rano cień drugiej kreski(25dc 11 dpo). Dzisiaj kupiłam zapas testów i nie mogłam wytrzymać i zrobiłam teraz i co 12 dpo inny test też pokazuje drugą kreche nawet mąż widzi, ale jutro rano powtórzę i zobaczymy co to będzie
Kaamilaaa
No właśnie czytalam ze to może byc zwykla infekcja...ale inne opcje mnie przerazily...Hahaha ja też się zawsze bardzo stresowałam różnymi egzaminami. Dziecko samo by wyszło, bo nie mogłoby wytrzymać tego drżenia
Nie czyta się neta w takich sytuacjach!
Może jakieś przeziębienie? wirusówka?
Do tego glukoze mam ponad norme bo 96[emoji24] jak zyc ? Tym bardziej ze ja nie potrafie praktycznie jeść nic innego jak słodycze i wszystko co slodkie [emoji24]
Lovi23
U mnie przeszło, zdziwiłam się, że aż tyle.. Bo liczyłam na 2 miesiące maksymalnie [emoji39]Wow az tyle? U nas by nie przeszlo,jakbys nie uzyla do konca roku to by przepadlo.
Telepatia@@PatPatPat no to sie zsynchronizowaly.... zaczelam plamic tez kurde... dziwne dzis dopiero 25 dc... cykl 24 dniowy takiego krótkiego w zyciu nie mialam... ale mi wogole niedobrze ale przez to ze sie w pracy zdenerwowalam:-(
Nie denerwuj się kochana :*******
KociaMatka
No właśnie czytalam ze to może byc zwykla infekcja...ale inne opcje mnie przerazily...
Do tego glukoze mam ponad norme bo 96[emoji24] jak zyc ? Tym bardziej ze ja nie potrafie praktycznie jeść nic innego jak słodycze i wszystko co slodkie [emoji24]
Ja też mogłabym się żywić wyłącznie czekoladą i żelkami
To nie wiesz, że w necie ból stłuczonego paluszka może oznaczać najgorsze? nie wolno się nakręcać na takie rewelacje. Poza tym, czasem te nienormalne wyniki, w ciąży są właśnie normą. Nie wiem jakie powinny być w ciąży, ale może to jest jedno wielkie NIC. Także wdech- wydech i nie nakręcaj się, bo dziudziuś będzie nerwowy
reklama
malina2312
Kilka razy się udzielałam[emoji6] ale za to na bieżąco czytam [emoji106] [emoji2]Nie kojarzę Cię z forum ale gratuluję który CS?
4cs
Zobaczymy co jutrzejszy poranny test pokaże