reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

@@PatPatPat no to sie zsynchronizowaly.... zaczelam plamic tez kurde... dziwne dzis dopiero 25 dc... cykl 24 dniowy takiego krótkiego w zyciu nie mialam... ale mi wogole niedobrze ale przez to ze sie w pracy zdenerwowalam:-(

reklama
Ahahahahah :D no to jest dobry patent na obronę ciężarne w takim stanie są na prawdę ulgowo traktowane dużo osób robiło tak u nas na roku ja zawsze podziwiałam takie osoby ja ze stresu siwialam przed obroną to w ciąży to bym chyba urodziła podczas ;P
Hahaha ja też się zawsze bardzo stresowałam różnymi egzaminami. Dziecko samo by wyszło, bo nie mogłoby wytrzymać tego drżenia :D
Ehhh ja chce juz srode [emoji24] dostalam pierwsze wyniki... mam dwa paramety w morfo nie tak.. hematokryt ponizzej normy (tym sie nie zdziwilam bo w pierwszej bylo jeszcze gorzej..) ale przerazilam sie wynikiem ponad norme - neutrofile 71,8%... juz oczywiście poczytalam neta i masakra...
Nie czyta się neta w takich sytuacjach!
Może jakieś przeziębienie? wirusówka?

No może przerwę milczenie dwóch kresek test z niedzieli rano cień drugiej kreski(25dc 11 dpo). Dzisiaj kupiłam zapas testów i nie mogłam wytrzymać i zrobiłam teraz i co 12 dpo inny test też pokazuje drugą kreche nawet mąż widzi, ale jutro rano powtórzę i zobaczymy co to będzie :)

No może przerwę milczenie dwóch kresek test z niedzieli rano cień drugiej kreski(25dc 11 dpo). Dzisiaj kupiłam zapas testów i nie mogłam wytrzymać i zrobiłam teraz i co 12 dpo inny test też pokazuje drugą kreche nawet mąż widzi, ale jutro rano powtórzę i zobaczymy co to będzie :)
Nie kojarzę Cię z forum ale gratuluję :) który CS?

Hahaha ja też się zawsze bardzo stresowałam różnymi egzaminami. Dziecko samo by wyszło, bo nie mogłoby wytrzymać tego drżenia :D

Nie czyta się neta w takich sytuacjach!
Może jakieś przeziębienie? wirusówka?
No właśnie czytalam ze to może byc zwykla infekcja...ale inne opcje mnie przerazily...
Do tego glukoze mam ponad norme bo 96[emoji24] jak zyc ? Tym bardziej ze ja nie potrafie praktycznie jeść nic innego jak słodycze i wszystko co slodkie [emoji24]

@@PatPatPat no to sie zsynchronizowaly.... zaczelam plamic tez kurde... dziwne dzis dopiero 25 dc... cykl 24 dniowy takiego krótkiego w zyciu nie mialam... ale mi wogole niedobrze ale przez to ze sie w pracy zdenerwowalam:-(
Telepatia :D
Nie denerwuj się kochana :*******

No właśnie czytalam ze to może byc zwykla infekcja...ale inne opcje mnie przerazily...
Do tego glukoze mam ponad norme bo 96[emoji24] jak zyc ? Tym bardziej ze ja nie potrafie praktycznie jeść nic innego jak słodycze i wszystko co slodkie [emoji24]

Ja też mogłabym się żywić wyłącznie czekoladą i żelkami ;)
To nie wiesz, że w necie ból stłuczonego paluszka może oznaczać najgorsze? nie wolno się nakręcać na takie rewelacje. Poza tym, czasem te nienormalne wyniki, w ciąży są właśnie normą. Nie wiem jakie powinny być w ciąży, ale może to jest jedno wielkie NIC. Także wdech- wydech i nie nakręcaj się, bo dziudziuś będzie nerwowy ;)

reklama
Do góry