reklama
Bunia1992
Fanka BB :)
Z tego co wiem od znajomych które miały prolaktynę ponad normę brały jakiś lek na B no chyba bardzo ciężko zajść z wysoką prolaktyna ja bym się udała po leki na obniżeniehej dziewczyny mogę do Was dołączyć? podczytuję wiele forów staraczkowych od kilku miesięcy, ale nigdy się nie wypowiadałam. Staramy się z mężem już 7 cykli i postanowiłam zrobić badania krwi, które wyszły w normie. Moje cykle są 26 dniowe. Testy owulacyjne wychodziły pozytywne w 11 d.c. Zbadałam progesteron i prolaktyne w 19 d.c. Progesteron wyszedł 42,55 (w normie: 5, 82 - 75, 90), ale za to prolaktyna 601 ( w normie od 104- 496). Czy wie może któraś czy to rzeczywiście duże odstępstwo od normy i czas się martwić? Z góry dziękuję za odpowiedź i życzę powodzenia w staraniach
Lovi23
Zależy... jeżeli cykle regularne i owulacja potwierdzona monitoringiem to nie ma się czym martwić bynajmniej tak mi kiedyś tłumaczyła moja ginekolog.hej dziewczyny mogę do Was dołączyć? podczytuję wiele forów staraczkowych od kilku miesięcy, ale nigdy się nie wypowiadałam. Staramy się z mężem już 7 cykli i postanowiłam zrobić badania krwi, które wyszły w normie. Moje cykle są 26 dniowe. Testy owulacyjne wychodziły pozytywne w 11 d.c. Zbadałam progesteron i prolaktyne w 19 d.c. Progesteron wyszedł 42,55 (w normie: 5, 82 - 75, 90), ale za to prolaktyna 601 ( w normie od 104- 496). Czy wie może któraś czy to rzeczywiście duże odstępstwo od normy i czas się martwić? Z góry dziękuję za odpowiedź i życzę powodzenia w staraniach
Dreamy
Dziś właśnie zobaczyłam ten wynik i trochę się zaniepokoiłam też mam umówioną wizytę, ale na grudzień. Nie wiem czy czekać czy iść gdzieś indziej. Daj proszę znać jak będziesz już poWitaj ! Tez mam za wysoka ide do gina 20 list.zobaczymy czy cos zapisze
Dreamy
Dziękuję za radę i odpowiedźZ tego co wiem od znajomych które miały prolaktynę ponad normę brały jakiś lek na B no chyba bardzo ciężko zajść z wysoką prolaktyna ja bym się udała po leki na obniżenie
Hej, zapraszamyhej dziewczyny mogę do Was dołączyć? podczytuję wiele forów staraczkowych od kilku miesięcy, ale nigdy się nie wypowiadałam. Staramy się z mężem już 7 cykli i postanowiłam zrobić badania krwi, które wyszły w normie. Moje cykle są 26 dniowe. Testy owulacyjne wychodziły pozytywne w 11 d.c. Zbadałam progesteron i prolaktyne w 19 d.c. Progesteron wyszedł 42,55 (w normie: 5, 82 - 75, 90), ale za to prolaktyna 601 ( w normie od 104- 496). Czy wie może któraś czy to rzeczywiście duże odstępstwo od normy i czas się martwić? Z góry dziękuję za odpowiedź i życzę powodzenia w staraniach
Bunia1992
Ale każdy to inny przypadek więc tak jak dziewczyny piszą wyżej lepiej żeby lekarz sam ocenił najlepiej jakiś dobry lekarz z polecenia bo lekarze potrafią bardzo dużo rzeczy lekceważyć.Dziękuję za radę i odpowiedź
Dreamy
Dziękuję za odpowiedź niestety to tylko testy owulacyjne, a nie monitoring.Zależy... jeżeli cykle regularne i owulacja potwierdzona monitoringiem to nie ma się czym martwić bynajmniej tak mi kiedyś tłumaczyła moja ginekolog.
Loli05
Widac widac,kochana gratuluje bardzoile sie staraliscie?,jakie objawy?Może słabo widać na foto na żywo lepiej. Powtórzę rano bo ten mocz rozcienczony po calodniowym piciu
reklama
No to teraz opowiadaj wszystko czy robiłaś testy owu? Co ile bobosexy?