reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Hej dziewczyny ten mój okres to jakiś dziwny nie dość że się spóźnial to trwał nie całe 3 dni..Nie wiem czy to ze stresu że wcale go nie chciałam czy co..za zwyczaj trwa 4-5dni a wczoraj już ok południa nic do końca dnia to jakbym się czyścila..co myślicie zrobić jutro rano ter tak do świętego spokoju??czy już się nie katować tymi testami:)i po prostu uznać to za krótszy okres...?:)Pozdrawiam.
No pewnie, że testuj :)

reklama
A ja jestem troche załamana:( mam torbiel krwotoczną ciałka żółtego w prawym jajniku... Po nastepnym okresie jade w 10lub 12 dniu cyklu na ocene owulacji i kontrole jajnika a teraz 21 dni cyklu jade na badanie progesteronu zeby stwierdzic czy owulacja była...czy któraś miała takie coś????

Hej dziewczyny ten mój okres to jakiś dziwny nie dość że się spóźnial to trwał nie całe 3 dni..Nie wiem czy to ze stresu że wcale go nie chciałam czy co..za zwyczaj trwa 4-5dni a wczoraj już ok południa nic do końca dnia to jakbym się czyścila..co myślicie zrobić jutro rano ter tak do świętego spokoju??czy już się nie katować tymi testami:)i po prostu uznać to za krótszy okres...?:)Pozdrawiam.
Moj ostatni okres trwał 1,5dnia plus dwa dni plamienia i byłam załamana, że mam coś nie tak a w następnym cyklu pyk! Czasem @ bywa inny niż zazwyczaj.

@ella widać kreskę! Gratulacje i trzymam kciuki :)

A ja jestem troche załamana:( mam torbiel krwotoczną ciałka żółtego w prawym jajniku... Po nastepnym okresie jade w 10lub 12 dniu cyklu na ocene owulacji i kontrole jajnika a teraz 21 dni cyklu jade na badanie progesteronu zeby stwierdzic czy owulacja była...czy któraś miała takie coś????
A to coś poważnego? Torbiele lubią się pojawiać i znikać, trzymam kciuki żeby się wchłonęła!

Moj ostatni okres trwał 1,5dnia plus dwa dni plamienia i byłam załamana, że mam coś nie tak a w następnym cyklu pyk! Czasem @ bywa inny niż zazwyczaj.

Moje ostatnie dwa okresy tez trwaly dwa dni i 2 plamienia i co dzis torbiel krwotoczna ciałka żółtego dlatego te krotkie okresy zamiast wszystko wylecieć to cos zostało...

Jak się potwierdzi to wrócę do was na czerwcówki, ale na razie nie idę bo już raz się tam żegnałam i nie chcę znów przeciągu robić tym wchodzeniem i wychodzeniem :)

reklama
Do góry