Loli05
Fanka BB :)
Super,gratulacje!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super,gratulacje!
Jest [emoji173] gratuluje [emoji7]
Gratuluję!Dziewczyny, mam cień!
26 dc, na wykresie żadna apka nie wyznaczyła owulacji, ale mam cień
GratulacjeDziewczyny, mam cień!
26 dc, na wykresie żadna apka nie wyznaczyła owulacji, ale mam cień
Rob testa moze to implantacja bylaHej dziewczyny ten mój okres to jakiś dziwny nie dość że się spóźnial to trwał nie całe 3 dni..Nie wiem czy to ze stresu że wcale go nie chciałam czy co..za zwyczaj trwa 4-5dni a wczoraj już ok południa nic do końca dnia to jakbym się czyścila..co myślicie zrobić jutro rano ter tak do świętego spokoju??czy już się nie katować tymi testamii po prostu uznać to za krótszy okres...?Pozdrawiam.
Czyli rozumiem zaczyna się dobra passa my do ciebie z dziewczynami dołączymy w poniedziałek mam nadzieję
Ale był dość obfity więc nie sądzę żeby aż tak krwawić przy implantacji ale zrobię bo nie wytrzymamdziękiRob testa moze to implantacja byla