No wreszcie II Super!! Gratulacje!! [emoji8]
reklama
Genadia
Fanka BB :)
Test zrobić nie zaszkodziHej dziewczyny ten mój okres to jakiś dziwny nie dość że się spóźnial to trwał nie całe 3 dni..Nie wiem czy to ze stresu że wcale go nie chciałam czy co..za zwyczaj trwa 4-5dni a wczoraj już ok południa nic do końca dnia to jakbym się czyścila..co myślicie zrobić jutro rano ter tak do świętego spokoju??czy już się nie katować tymi testamii po prostu uznać to za krótszy okres...?Pozdrawiam.
Trzymam kciuki, żeby tym razem było wszystko ok chyba masz jakiś felerny termometr, że nie pokazał wzrostu temperaturyDzięki serdeczne
Na razie to tylko cień i tak do niego podchodzę, w sierpniu miałam wyraźne krechy a i tak się nie udało więc czekam cierpliwie na rozwój sytuacji
O tak, passa rozpoczęta
Lovi23
No szkoda...U mnie niestety nic z tego cyklu nie będzie, @ się spóźnia, pewnie przez stres... Dziś spadek temp.do 36,3, brzuch napierdziela, nospa poszła w ruch, zaczęło się małe plamienie, także w ciągu dnia @ się rozkręci [emoji25]
Fizzymensa
Fizzymensa
Tak, wczoraj ale nic nie wyszło. Poczekam jeszcze może jutro albo pojutrze zrobię, jak nie będzie @A testowalas ?
Bunia1992
Gratuluję no nie ma innej opcji musimy dołączyć w przyszłym tygodniuCzyli rozumiem zaczyna się dobra passa my do ciebie z dziewczynami dołączymy w poniedziałek mam nadzieję
reklama
Jupi! Gratki !